ANAF le dă la preț de pomană: mașini pe care și le permite orice român. Audi si BMW X5 la 1.300 de lei

ANAF le dă la preț de pomană: mașini pe care și le permite orice român. Audi si BMW X5 la 1.300 de lei

ANAF scoate din nou la licitație mașini pe care le cumperi la prețuri de nimic. Și n-ar fi rău să arunci o privire pe listă.

Dacă ești în căutarea unei mașini și nu vrei să apelezi la târgurile de profil, unde poți da de samsari, atunci ar fi bine să urmărești licitațiile ANAF. Acolo se scot la vânzare autoturisme confiscate de stat în urma unor operațiuni ce s-au dovedit ilegale. Iar prețurile sunt de nimic.

Așa se face că-ți poți lua Audi sau BMW la prețuri extrem de mici, din moment ce statul caută să le valorifice. 

Iată lista din care poți alege luna aceasta.

ANAF vinde Audi și BMW la prețuri de pomană

Cele mai noi oferte vin de la Serviciul teritorial valorificare bunuri nr.1 din cadrul ANAF, Compartimentul județean de valorificare bunuri Suceava, cu sediul în Suceava. De acolo se scot la vânzare începând cu data de 24 noiembrie mai multe modele de autoturisme:

  • BMW X5, an fabricație 2001, motorizare 2926 centimetri cubi, motorină, culoarea neagră, neînmatriculat, cu certificat de înmatriculare, dar fără carte de identitate, la prețul de 1500 lei (TVA inclus)
  • Volvo, an fabricație 2004, motorizare 2401 centimetri cubi, motorină, culoare gri, neînmatriculat, cu certificat de înmatriculare, dar fără carte de identitate, la prețul de 1200 lei (TVA inclus)

Pe de altă parte, poți alege și din oferta celor de la Timișoara.  Serviciul teritorial valorificare bunuri nr.5 din cadrul ANAF, Compartimentul regional de valorificare bunuri confiscate în materie penală Timișoara, cu sediul în municipiul Timișoara, scoate la licitație mai multe autoturisme:

  • Volkswagen Polo, an fabricație 2004, motorizare 1198 centimetri cubi, benzină, fără documente RAR și înmatriculare, la prețul de 4760 lei (TVA inclus)
  • Peugeot 207, an fabricație 2006, la prețul de 11.602 lei (TVA inclus)
  • BMW 530 D, an fabricație 1999, motorină, la prețul de 8032 lei (TVA inclus)

Important de precizat că, dacă urmărești site-ul ANAF, poți observa că vehiculele pot fi cumpărate chiar și fără licitație, prin sistemul vânzare directă, iar modelele sunt scoase la vânzare în luna noiembrie.  Valorificarea se face utilizând una dintre următoarele metode: licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, prin magazinele proprii ale Agenţiei şi burse de mărfuri.

Autoturismele pe care Fiscul le scoate la vânzare au ajuns în posesia statului după ce au fost confiscate de la diverse persoane care au comis diverse infracțiuni. ANAF organizează genul ăsta de licitații nu numai pentru mașini, ci și pentru apartamente, case sau alte proprietatăți care ajung în posesia statului.

Citește și: