Amazon revoluționează cumpărăturile cu acest căruț care-ți permite să pleci fără să plătești la casă

Amazon revoluționează cumpărăturile cu acest căruț care-ți permite să pleci fără să plătești la casă

Amazon își pune amprenta în lumea reală cu un alt produs fizic neconvențional: un coș de cumpărături inteligent. Deși, cu siguranță, pare o actualizare estetică a coșului standard de alimente, este, de fapt, o versiune inteligentă a dispozitivului de transport alimentar.

Produsul Amazon este echipat cu un ecran tactil și alte componente hardware, pentru a detecta automat elementele pe care le pui în el și chiar câte dintre acele produse ai ales de pe raft. Când ai terminat cumpărăturile, sunt verificate automat fără nevoie de un casier uman.

Ideea se bazează pe abordarea Amazon de a încerca să obțină comoditatea pe care o stăpânește pe tărâmul digital și să o aducă în lumea reală. De ani buni, Amazon încearcă să aplice toate învățările preluate de la dezvoltarea de produse Alexa.

Prin achiziția Whole Foods, rețeaua de magazine este în creștere. Aceste eforturi au ca rezultat acum produse hibride care îmbină digitalul cu fizicul.

Unde lansează Amazon acest sistem

Coșul de cumpărături vine prima dată la magazinul alimentar Amazon din cartierul Woodland Hills, din Los Angeles. Magazinul nu este unul de tip Amazon Go, ceea ce înseamnă că nu are camerele, senzorii și alte echipamente încorporate în tavan pentru detectarea automată a articolelor pe care le iei de pe rafturi. În schimb, acesta este magazinul tău standard de alimente de zi cu zi, doar că va avea aceste cărucioare inteligente ale Amazon.

Deocamdată, compania nu este pregătită să utilizeze tehnologia Dash Cart dincolo de cumpărăturile mici. Așadar, dispozitivul poate gestiona până la aproximativ două pungi de articole, dar încă nu poate gestiona un coș complet. Asta înseamnă că magazinul Woodland Hills va avea cărucioare standard și benzi de check-out standard pentru toți clienții care cumpără mai mult decât ceea ce vă permite Dash Cart.

Așadar, coșul procesează comanda la sfârșitul rundei de shopping, doar pentru că te-ai conectat prima dată în contul Amazon pe telefon și l-ai scanat la începutul călătoriei alimentare. Coșul are, de asemenea, un scanner de cupoane încorporat și acceptă funcția listelor de cumpărături Alexa.

Când termini cumpărăturile, Amazon spune că benzile dedicate Dash Cart îți permit să ieși direct din magazin fără să-ți mai bați capul cu plata sau statul la coadă.

Citește și: