Acest kart electric ca un Lamborghini ar putea fi cel mai tare vehicul pe care să-l ai

Acest kart electric ca un Lamborghini ar putea fi cel mai tare vehicul pe care să-l ai

Când cineva spune „go-kart”, s-ar putea să ai amintiri dragi despre o petrecere de ziua de naștere din copilărie sau despre ultima dată când ai jucat Mario Kart. Probabil nu te-ai gândi imediat la „Lamborghini”.

Ei bine, producătorul auto de lux s-a asociat cu compania chineză de electronice Xiaomi pentru a crea o mașină de curse în miniatură, sub forma unui kart electric.

Vehiculul, cunoscut sub numele de Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition, este alcătuit dintr-o bază pentru scuter, care poate fi scoasă de pe baza vehicului și folosită independent, ceea ce înseamnă că clienții obțin, de fapt, două vehicule pentru prețul unuia.

Prețul e mare, dar nu chiar atât de mare pe cât te-ai aștepta

Acest preț este cu mult mai mare decât ce-ai da pe vehicule similare, dar nu este prea rău pentru un vehicul marca Lamborghini, deoarece ajunge la 1.446 de dolari. Cu siguranță este o opțiune mult mai ieftină decât un Lamborghini propriu-zis, care, de obicei, valorează în jur de 200.000 de dolari.

Ar putea constitui o alternativă perfectă la o mașină de sport, deoarece este împodobit cu „elemente Lamborghini clasice”, cum ar fi vopsea iconică galbenă, autocolante, ecusoane și aripa din spate în stil auto.

Dacă ești un iubitor al acelui buton de drift din Mario Kart, vehiculul este echipat și cu aspecte care îl fac perfect pentru drifting și curse, cum ar fi anvelopele din spate și patru moduri diferite de conducere – safe, novice, sport și track – care pot fi selectate în aplicația sa, raportează Business Insider. Mai mult, piloții vor putea asculta playlist-urile lor preferate, deoarece vine și cu patru difuzoare care pot reda muzică prin Bluetooth.

Xiaomi a explicat că designul a fost inspirat de Lamborghini, inclusiv buza frontală cu mai multe straturi, care a fost creată pentru a ajuta la ameliorarea oricărui impact potențial. Are, de asemenea, bariere anti-coliziune pentru o siguranță sporită și o coadă concepută să fie aerodinamică pentru o senzație de mașină sport și pentru o conducere mai bună, mai stabilă, pe măsură ce atingeți viteza maximă.

Fiecare vehicul va avea propria placă de înmatriculare a șasiului, clienții dornici putând să le ridice într-o versiune limitată începând cu 25 august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: