Un român a vrut să vândă un Opel Astra drept un Audi R8

Un român a vrut să vândă un Opel Astra drept un Audi R8

Pe o listă a celor mai optimiști români se înscrie lejer cel care a pus acest anunț. A vrut să vândă pe OLX o mașină Opel Astra tranformată într-un fel de Audi R8. Sigur, n-ar putea înșela pe nimeni și, la o adică, poate că nici n-a fost acesta scopul.

Mașina pe care românul a încercat s-o vândă pe OLX e un Opel Astra din 2004, dar cu un kit de caroserie care să amintească, vag, de Audi R8. Mașina din 2004 avea 101.000 de kilometri la bord în momentul în care a fost publicat anunțul, iar motorul era unul de 1,8 litri cu o putere de 170 CP. Spre comparație, un Audi R8 cu motor V10 de 5,2 litri dezvoltă o putere de 611 CP.

Audi R8 e o mașină scumpă, la o nivel mult mai ridicat decât ai putea cere pe un Opel Astra. Românul n-a avut însă pretenții prea mari. A vrut doar 2.500 de euro pe mașină, cu tot cu kitul de caroserie care s-o facă să pară mai mult decât e.

Ce a mai pus acest român pe Opel Astra ca să pară Audi R8

Opel Astra transformat in Audi R8

Opel Astra transformat in Audi R8

Potrivit anunțului, între timp dispărut de pe platforma OLX, mașina a fost dotată cu un set de jante OZ de 19 inci, grila frontală originală de R8, la pachet cu aripi față-spate, capotă, spoilere și portbagaj de R8. E greu de spus ce a însemnat „original” în această înșiruire de elemente.

Același model a mai ajuns pe internet și-n 2017, când OLX l-a promovat chiar pe pagina de Facebook. La acel moment titlul anunțului era acesta: „VAND Opel Astra G transformat in Audi R8”. La acel moment voia 3.700 de euro.

Cineva, desigur, a sugerat ca următoarea mașină pe care s-o transforme să fie un BMW în Mercedes. Ceea ce n-ar fi deloc rău. Testul extrem ar fi însă cu o Dacia Logan transformată în BMW. Sau poate o Dacia Sandero într-un Golf.

Citește și:
Sursa: Carscoops