Telefoane Digi ieftine: ți le permiți chiar și cu bani din ajutorul social

Telefoane Digi ieftine: ți le permiți chiar și cu bani din ajutorul social
Sursa foto: Huawei P Smart / TechRadar

Grupul Digi | RCS-RDS continuă cu cea mai tare campanie de reduceri. Desigur că pe listă sunt și telefoane scumpe, dar nu acelea m-au interesat. În schimb, m-am uitat la unele dintre cele mai ieftine. Și, din fericire, sunt câteva bune și la preț decent.

„Oferta verii” de la Digi îți aduce telefoane ieftine pe care le plătești la factură, în fiecare lună. Iar abonamentul este Digi Optim Nelimitat, care îți asigură zeci de GB de internet, la viteză 4G, minute în rețea și în rețele naționale, dar și un cost redus: cinci euro pe lună. Dintre toate telefoanele listate de operator, am ales ceva care să coste mai puțin de 50 de lei pe lună.

Toate telefoanele de mai jos sunt cu zero avans. Astfel, închei abonamentul, apoi plătești lunar contravaloarea telefonului.

Telefoane Digi ieftine de cumpărat până la final de vară

  • Motorola G7 Plus: 50 de lei pe lună – Android, ecran de 6,24 inci, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Digi K1: 41,5 lei pe lună – Android, ecran de 6 inci, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Huawei P Smart 2019: 41,5 lei pe lună – Android, ecran de 6,21 inci, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Samsung Galaxy A10: 29 de lei pe lună – Android, ecran de 6,2 inci, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare

Cum prinzi aceste telefoane, și altele, la preț așa mic?

Ideea e că toate telefoanele pot fi cumpărate în rate, cu sau fără avans. Cu cât e mai scump un telefon, cu atât e și avansul mai mare. De exemplu, la iPhone Xs e cel mai mare avans, de aproape 2.000 de lei. Altfel, ai la dispoziție 24 de rate, comisioane zero și abonamentul Digi care costă doar cinci euro pe lună.

Pentru finanțare sunt două variante: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Ca să profiți de ofertă trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbați). Veniturile trebuie să fie de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Oferta e valabilă doar până pe 31 iulie. Așa că ar cam trebui să te grăbești.

Digi are toate informațiile pe site. Tot acolo poți vedea alte modele de telefoane, că poate te gândești că ai mai mulți bani de cheltuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI