Operatorul care îți dă telefoane gratis și nu numai. Cum faci să le obții

Operatorul care îți dă telefoane gratis și nu numai. Cum faci să le obții

Grupul Digi | RCS-RDS are o ofertă excelentă și avantajul de partea ta e că poți câștiga unul dintre premiile puse la bătaie.

Grupul Digi | RCS-RDS are o ofertă bună de data aceasta la factura electronică. Astfel, imediat ce-ai activat-o, ești înscris în cursa pentru câteva premii chiar însemnate. În plus, te bucuri de o mulţime de avantaje, cum ar fi că primeşti factura mereu la timp pe mail, este în siguranţă în contul tău Digi şi o poţi plăti foarte uşor online.

Cum te asiguri că intri în cursa pentru premiile Digi

Tot ce trebuie să faci e să activezi factura electronică. Concursul e valabil între 15 aprilie și 31 mai, așa că mai ai la dispoziție circa o lună. Apoi, ești înscris automat în tombola pentru cele mai tari premii.

Sunt 10 telefoane Samsung Galaxy S10, cinci telefoane Samsung Galaxy A50, dar și cinci ceasuri Galaxy Watch pe care Digi | RCS-RDS le pune la bătaie. Totodată, sunt și 10 perechi de căști Galaxy Buds, wireless, de la Samsung.

Cum Digi are și canale TV, dar îți poate oferi acces și la HBO Go, nu e de mirare că marele premiu este un televizor 4K QLED de la Samsung. Alături de el primești și un sistem home cinema ca să te bucuri de cel mai tari divertisment pe unul dintre cele mai bune televizoare ale momentului.

Ca să activezi factura electronică la Digi, trebuie să intri în contul online. Sau poți face asta prin telefon la: 031 400 4414. Totodată, dacă nu-ți place niciuna dintre aceste opțiuni, poți oricând să te duci într-un magazin și să ceri să ai factura electronică.

Odată ce ai făcut asta, pe lângă posibilitatea de-a câștiga un premiu, nu mai stai cu grija că-ți rătăcește poștașul plicul cu factura. Ai totul pe mail, sau în contul online, vezi cât ai de plătit și ai rezolvat repede treaba asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: