Oferte Digi: ce telefoane la preț mic îți dă operatorul înainte de Paște

Oferte Digi: ce telefoane la preț mic îți dă operatorul înainte de Paște
11:13 09.04.2019

Grupul Digi | RCS-RDS promite câteva oferte excelente la telefoane înainte de Paște. Cele mai bune și mai ieftine telefoane le-am adunat aici.

Până pe 30 aprilie, Digi | RCS-RDS are câteva oferte excelente la telefoane. Astfel, e suficient timp să cumperi ceva înainte de Paște, fie că alegi pentru tine, fie că o faci ca să dăruiești. Condiția pe care trebuie s-o îndeplinești e să portezi un număr de telefon în rețeaua Digi Mobil.

Odată ce ți-ai portat numărul, te bucuri de telefoane în rate fără dobândă. Astfel, dacă alegi un model mai scump, doar dai un avans și în rest plătești în factură, lunar. Sunt o mulțime de telefoane în oferta Digi Mobil, dar cel mai important e să știi ce abonamente sunt. Astfel, cel mai probabil vei alege unul singur. Ei bine, acela costă la Digi Mobil cinci euro pe lună și ai internet nelimitat în rețeaua 4G.

Oferte Digi Mobil la telefoane bune, dar și cu preț decent

O să încep de la cel mai scump telefon, ca să vezi de ce e o ofertă ce are Digi acum. Astfel, e vorba de iPhone Xs 64 GB care costă 5.900 de lei. Dar, dacă alegi portarea și această ofertă de primăvară, dai avans de 1.949 de lei și lunar câte 165 de lei.

Huawei Mate 10 Pro, de exemplu, costă 125 de lei pe lună și fără avans, iar acesta e încă un telefon foarte bun de folosit și în 2019. Digi Mobil are și un Samsung Galaxy S10e 128 GB, despre care am spus deja că-i un super telefon pentru 2019. Dai 355 de lei avans și câte 131 de lei pe lună.

Trebuie să știi că oferta de achiziție telefoane în 24 de rate este disponibilă prin două variante de creditare: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Mai multe detalii ai pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI