Oferta Digi în noiembrie: cum iei iPhone 11 cu mai puțin de 150 lei

Oferta Digi în noiembrie: cum iei iPhone 11 cu mai puțin de 150 lei

În timp ce magazinele online se pregătesc de Black Friday, Digi | RCS-RDS are un fel de Black Friday aproape lunar. E vorba de telefoane cu preț mai mic, pe care le iei în rate, și ajungi astfel să ai modele premium, dar să nu dai mulți bani, în primă fază.

Grupul Digi | RCS-RDS promite „bucurii nelimitate, convorbiri nelimitate” cu noua campanie prin care iei telefoane bune la preț mai mic. Sistemul e simplu: faci rată, dai avans sau nu dai nimic, iar lunar, în factură, ai de plătit telefonul. Și oferta e generoasă: de la Samsung la Huawei, de la Motorola până la iPhone. Da, sunt și telefoane Digi în oferta de acum.

Oferta Digi | RCS-RDS pentru noiembrie la telefoane scumpe

Abonamentul pe care Digi | RCS-RDS îl propune este un Optim Nelimitat cu 50 GB internet (în 4G și 3G), iar telefoanele sunt dintre cele mai ieftine până la cele mai scumpe. Dar, dat fiind că vorbim de-o campanie cu plata în rate, am ales câteva telefoane scumpe pe care să le alegi.

iPhone 11 de 64 GB costă 149 de lei pe lună, cu un avans de 423 de lei. Samsung Galaxy Note 10 Plus costă 165 de lei pe lună cu un avans de 1.239 de lei. Huawei P30 Pro costă 116 lei pe lună cu un avans de 315 lei. Există și un Samsung Galaxy S10e de 128 GB cu 101 lei pe lună și 275 lei avans.

Ca să poți lua aceste telefoane de la Digi în rate, trebuie să ai între 18 și 70 de ani și minimum 12 luni vechime totală în muncă și trei luni minimum vechime la ultimul angajator. Venitul lunar trebuie să fie de peste 450 lei.

Altfel, grupul Digi | RCS-RDS promite DAE 0% și zero dobândă sau comisioane. Creditul e luat pe 24 de luni prin UniCredit Customer Financing. Mai trebuie să știi că oferta e valabilă la portare, dar cel puțin te alegi cu un telefon mai bun. Oferta completă e pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: