Mircea Badea, de râsul internetului: cele mai tari glume după ce și-a luat KO

Mircea Badea, de râsul internetului: cele mai tari glume după ce și-a luat KO
Sursa foto: Radu Dragomir. Pe Facebook a fost creat (în glumă) un eveniment numit Badea vs. Șora

Mircea Badea și-a luat KO în cel mai umilitor mod cu putință, iar internetul l-a „consolat” cu glume și ironii. Important este că Badea are curaj, deci nu se teme…de umilință.

Au trecut cinci ani de la ultima umilință pe care a suportat-o Mircea Badea tot în fața lui Teodor „Tedi” Constantin, luptător de kick-boxing și fost campion național de Muay Thai.

În 2014, cei doi au intrat într-un fel de litigiu, Mircea Badea fiind cel care a dat startul scandalului pentru că l-a jignit public pe luptător, argumentând că nu-l lăsa să-și facă emisiunea (pe stradă) și că îi tura înadins motocicleta în timpul emisiei. În acel an, Tedi a urcat în ringul de kick-boxing cu prezentatorul, pentru că prea se credea cel mai tare războinic. Evident, și-a luat-o grav.

La cinci ani de la acea umilință, Badea a vrut revanșă, dar s-a încheiat iar prost pentru prezentatorul de la Antena 3. De fapt, a fost chiar mai rău decât ultima dată, pesemne că acesta nu vrea să accepte că-l lasă puterile și reflexele odată cu vârsta. Și nici înțelepciunea nu dă semne de prezență.

După cum, probabil ai aflat, Mircea Badea a fost făcut KO în doar cinci secunde de Tedi. Dar, prezentatorul știa pe cine provoacă. A crezut probabil, că dacă-l umilește el pe Tedi, o să fie privit apoi ca un erou și o să mai crească audiența Antenei 3. Când a văzut că astfel de sporturi nu-s de nasul lui, a căutat scuze:

„Să spui despre ăsta ca e «motociclist», când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are, e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. […] P.S. Să spui cum «am fost leşinat minute bune» este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste.”

Una este să fii fan al sporturilor pentru că așa e cool, ca să-ți impresionezi nevasta și alta e să le practici pentru că ai vocație pentru ele. Evident, toate glumele făcute pe seama lui vin, în primul rând, din partea celor care nu prea îl au pe Badea la inimă…și, sunt destui. Ți-am ales în lista următoare cele mai nostime glume pe care le-a dat internetul zilele acestea.

O luptă ca-n basme

mircea badea batut ko
Sursa: Ana are meme

Un moment dramatic…sau nu

mircea badea batut ko

Mircea Badea, angajatul lunii la Antena 3

mircea badea batut ko
Sursa: Alexandru Țurcan

„Filosofia” unui KO veritabil

mircea badea batut ko
Sursa: Mădălin Istrate

Meciul lui Badea amintește de un cântecel…sună cam așa

mircea badea batut ko
Sursa: cristibadea.ro

Important e să fii apreciat de persoanele care contează pentru tine

mircea badea batut ko
Sursa: Daniel Cîntar

N-ai văzut tu, dar acolo jos, se petrecea o minune

mircea badea batut ko
Sursa Ionuț Babalau/Facebook/Utopia Group

O bancnotă de o bucată pentru Mircea Badea

mircea badea batut ko

De altfel, meciul lui Badea era doar o problemă de matematică

mircea badea batut ko
Sursa: Utopia Group

Cel mai rău e când cazi prea de sus

mircea badea batut ko
Sursa: Utopia Group
Etichete: