Lion King este filmul copilariei tale, reinventat, si are primul trailer

În funcție de vârstă și de afinitatea ta pentru animații, Lion King s-ar putea să fie una dintre animațiile tale preferate și tocmai a fost reinventată pentru o nouă generație.

În ultimii câțiva ani, cei de la Disney au făcut investiții importante în reinventarea vechilor animații într-un format de filme live action. Acestea combină elemente reale cu personaje CGI create pe computer într-o manieră surprinzător de realistă. Inițial, acest tratament a fost aplicat în cazul filmului Frumoasa și Bestia. În curând, vorm avea parte de Aladdin cu Will Smith în același format și Mulan.

Se lucrează de mult timp la această reiterație a peliculei Lion King, iar cu ocazia lansării primului trailer, putem să vedem cum va arăta pe ecrane. În plus, dacă ești un pic atent, ai ocazia să deslușești mai multe particularități ale poveștii. La prima vedere, filmul pare să urmeze destul de îndeaproape animația cu același nume din 1994. Nu vom vedea schimbări radicale în materie de intrigă.

Aceeași poveste spusă însă în formatul live-action, cu efecte speciale spectaculoase, îți va da un sentiment sporit de autenticitate. Cu alte cuvinte, vei fi un pic mai afectat de drama puiului de leu.

Filmul este regizat de Jon Favreau. Tot el a ecranizat The Jungle Book în 2016, pe același sistem de reintepretare a versiunii clasice pentru noua generație de fani. Scenariul îi aparține lui Jeff Nathanson, cunoscut mai ales pentru implicarea sa în seriile Pirații din Caraibe și Indiana Jones.

Distribuția, ca în cazul majorității producțiilor Disney, este una impresionantă. Donald Glover va juca rolul principal, cel al lui Simba. Beyonce se află în pielea personajului Nala, Seth Rogan este Pumbaa, iar Billy Eichner îi interpretează pe Tom. Până și John Oliver va juca în film și se va afla în spatele lui Zazu. Singurul actor care pare să își reitereze rolul din versiunea originală de acum 25 de ani este James Earl Jones pentru personajul Mufasa.

Lung metrajul va avea premiera pe 19 iulie 2019, iar primul trailer este disponibil mai sus.

Alexandru Puiu
09:14 14.04.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video