ING Bank anunță o nouă schimbare mare: ce se întâmplă din august 2019

ING Bank anunță o nouă schimbare mare: ce se întâmplă din august 2019
Sursa foto: ING Bank / Facebook

ING Bank e una dintre cele mai active bănci din România în digitalizare. În acest sens, banca a anunțat că face niște schimbări care te-ar putea afecta.

ING Bank a anunțat că, după ce-a închis casieriile clasice, urmează și retragerea multimatelor. Aceste mașinării sunt cunoscute, oficial, drept Automatic Service Teller (AST). Ei bine, din august 2019, „bancomatul cu scaun” dispare și va trebui să te bazezi pe serviciile online.

ING Bank susține că ai la dispoziție următoarele alternative: Home’Bank, ING Office, My’Line și bancomatul clasic.

Cum faci operațiuni ING Bank fără Multimat?

Banca a venit și cu câteva opțiuni prin care îți poți administra banii și conturile fără AST.

  • Poți să verifici soldul prin ING Home’Bank, la orice nbancomat, în Office sau prin apel la My’Line.
  • Extrasul tău de cont va fi disponibil lunar în Home’Bank după ultima zi a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dacă ai avut cel puțin o tranzacție. Ți-l poți trimite pe adresa de email înregistrată la ING. Ulterior, îl poți salva și tipări. De asemenea, poți solicita gratuit extrasul de cont, pe mail sau tipărit, în orice Office sau prin apel la My‘Line.
  • Dacă deja primești lunar extrasul de cont prin poștă, acest lucru nu se va modifica odată cu închiderea AST-urilor. Dacă vrei, poți schimba oricând opțiunea.
  • Plăti în lei și schimburi valutare poți face oricând prin Home’Bank.
  • Cursul de schimb valutar standard este permanent actualizat pe site-ul băncii, iar în Home’Bank ai acces atât la cursul standard, cât și la cel personalizat, dacă ai opțiunea Gold activă.
  • Mandatele de Debit Direct le poți constitui sau revoca oricând din Home’Bank
  • Codul de activare / codul PIN al cardurilor îl schimbi din Home’Bank sau la bancomatele băncii.
  • Situația financiară a tuturor produselor tale o poți afla prin apel la My’Line. Poate fi transmisă atât pe mail, cât și tipărită la adresa de corespondență. De asemenea, situația conturilor tale curente o poți primi pe loc în orice Office.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: