Scurtmetrajul de la Pixar care o să te facă să iubești roboții

Cel mai nou film scurt din seria SparkShorts de la Pixar se numește „Smash and Grab” și are drept protagoniști doi roboței adorabili, care îți vor înmuia inima de îndată ce le vei afla povestea.

Seria SparkShorts a fost creată drept un program de cinematografie indie în cadrul Pixar. Creatorii de filme din seria SparkShorts au șase luni la dispoziție și un buget mic pentru a pune la cale un proiect unic.

Cel mai nou film scurt lansat se numește „Smash and Grab” și, dacă ai văzut filmul „Wall-E” de la Pixar, îți va părea destul de cunoscut. Roboții din filmuleț seamănă destul de mult cu cei din lungmetrajul consacrat lansat în 2008.

Povestea sună cam așa: roboțeii Smash și Grab trăiesc pe un asteroid și își petrec mare parte din timp procesând minereuri de pe asteroid în interiorul unui tren. Într-o zi, Smash observă că există o lume și în afara trenului, așa că îl anunță pe Grab. Cu toate astea, ei sunt atașați de cablurile de alimentare și nu pot părăsi trenul.

În cazul în care vrei să afli dacă Smash și Grab reușesc să scape din trenul unde muncesc fără oprire și să înceapă o viață nouă, poți arunca și tu o privire la filmulețul de șapte minute.

Bianca Prangate
18:10 12.02.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video