De ce nu poți să cumperi această Dacia Duster care fură toate privirile

De ce nu poți să cumperi această Dacia Duster care fură toate privirile
Andrei Simion
Andrei Simion
11:01 18.09.2019

Dacia are un portofoliu generos de automobile, chiar dacă lipsește unul electric. Chiar și așa, un Duster se remarcă dintre toate. A fost prezentat în vară și acum e la vânzare. Dar nu e pentru toată lumea, chiar dacă prețul nu e exagerat.

Dacia Duster Black Collector este o mașină de serie limitată: doar 500 de unități. Acest model a fost prezentat în iunie, la Paris, și doar în Franța va fi vândut. Ce nu s-a știut până acum a fost prețul. Producătorul l-a dezvăluit până la urmă. Ca român însă poți doar să visezi la o așa mașină.

Cât costă Dacia Duster Black Collector

Dacia-Duster-Black-Collector-Dacia-editie-limitata-colectie

Această ediție limitată de Dacia Duster costă aproape 19.500 de euro. Din 17 septembrie, grupul Renault a început să înregistreze comenzi pentru cei care își doresc o așa mașină. Cum vor fi doar 500, clar devine o ediție de colecție.

Ce face Renault cu această mașină e să înregistreze chiar două premiere: e un model Dacia vândut într-o ediție extrem de limitată, iar toate comenzile sunt înregistrate online. Grupul auto n-a mai făcut asta până acum. E și un site oficial pentru mașină.

Versiunea pe care compania o vinde acum e una de tip Prestige. Dar designul, după cum se vede, e schimbat. În România, o versiune similară costă acum circa 19.100 de euro (fără vreo reducere). Cu programul Rabla, poți să prinzi mașina și la 17.730 de euro. E modelul cu motor Blue dCi 115. Are tracțiune integrală și 115 CP.

Dacia Duster Black Collector, vândută acum în Franța, are însă motorul TCe 130 FAP cu tracțiune 4×2. Cutia de viteze e manuală. Beneficiază de opțiuni smart, cum ar fi integrare cu Android Auto și CarPlay pentru iPhone, are camera multi-view care să te ajute la parcare și, ei bine, e o Dacia Duster cu tot ceea ce te-ai putea aștepta de la ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: AutoPlus