Dacia Duster pe care n-o poți cumpăra: ce vrea să facă Renault cu ea

Dacia Duster pe care n-o poți cumpăra: ce vrea să facă Renault cu ea

Dacia Duster, cu siguranță, a adus multă popularitate producătorului. Dar, în 2019, compania a luat o decizie importantă și acum se întorc laudele. Grupul Renault a reușit chiar să-i impresioneze pe străini.

Modelul Duster despre care vorbim acum face parte dintr-o ediție limitată, chiar de colecție, într-un fel de versiune extremă. E o Dacia galbenă, cu jante ca pentru cea mai agresivă mașină, dar si pneuri potrivite cu atitudinea. Totodată, cu accentele de negru de pe caroserie, această Dacia Duster arată bine și pentru activități de relaxare, dar și pentru o cursă off road prin cele mai dificile zone.

Dacia Duster de acum a fost concepută în București, la centrul deschis recent, și, conform lui Jean-Philippe Salar, director al Renault Design Center, echipa care a lucrat la acest model a reușit maximum de performanță cu  minimum de resurse.

De ce există această Dacia Duster?

Dacia Duster personalizata

După cum probabil știi, orice mașină poate fi transformată cu câteva elemente de caroserie, o vopsea mai bună, dar și anvelope potrivite. În cazul acesta, Renault a vrut ca Dacia Duster să iasă în evidență, dar și să le arate clienților ce poți face cu o astfel de mașină, dacă vrei s-o simți pe deplin ca fiind a ta. Nivelul de personalizare e, după cum vezi, destul de mare.

Această versiune nu va fi scos la vânzare, ci va fi folosită pentru promovarea mărcii Dacia și a modelului Duster. Conform oficialilor companiei, personalizarea a fost făcută cu accesoriile producătorului, la care orice client poate avea acces, și o investiție minimală (orice ar însemna minimal).

Ce poți reține din asta e că, dacă vrei să-ți transformi mașina într-una cu totul unică, sigur poți. Dat fiind nivelul de preț la care joacă Dacia pe piața europeană și globală, personalizarea poate fi acel atu pe care chiar să-l exploateze mai mult decât să vândă mașini mai ieftine.

Ca fapt divers, Renault a introdus în Franța o ediție specială de Duster. Vor fi doar 500 de bucăți.

Citește și:
Sursa: Autonews