WhatsApp te ajută să-ți stresezi prietenii cu povești lungi, printr-un update

WhatsApp te ajută să-ți stresezi prietenii cu povești lungi, printr-un update

Deși este una dintre companiile deținute de Facebook cu un număr foate mare de utilizatori, WhatsApp a reușit să nu facă subiectul scandalului din ultimele săptămâni. 

WhatsApp continuă să fie în topul celor mai populare aplicații de mesagerie pentru mobile. Aplicația este cross-platform și poate fi utilizată cu ușurință atât pe smartphone sau tablete, cât și pe PC-uri sau Mac-uri. Pentru a-și menține relevanța în piața, serviciul trece prin actualizări surprinzător de dese. Unele sunt mai utile, altele mai puțin.

Pentru ca marea masă a utilizatorilor să nu se confrunte cu mici probleme, fiecare schimbare importantă trece printr-un proces extins de beta. Astfel, pornind de la feedback-ul utilizatorilor, mai sunt ajustați mici parametri. În acest caz particular, este vorba de un mecanism de înregistrare vocală al mesajelor care ar fi trebuit actualizat de mult timp.

De acum înainte, a fost eliminată limita pentru înregistrările audio pe care le expediai sub formă de mesaj și, mai mult decât atât, procesul de înregistrare funcționează și fără să ții degetul în permanență pe ecran. În mod tradițional, pentru a trimite câteva cuvinte vorbite unui prieten, ai fi ținut timp de câteva secunde degetul pe microfon.

În noul beta, după ce ai început să înregistrezi un mesaj audio elaborat pentru persoane iubită, poți face un gest de swipe în sus pe respectiva icoană de microfon. Mișcarea va continua înregistrarea, dar o vei vedea mult mai discretă în fereastra de dialog. La final, dacă nu ești mulțumit de rezultat, poți șterge în orice moment înregistrarea după ce ai întrerupt-o

Noua actualizare dezvăluită de WABetaInfo va fi perfectă pentru cei care au dezvoltat o fascinație pentru mesajele expediate în format audio. Versiunea beta este disponibilă doar pentru utilizatorii de Android înscriși în programul de beta al aplicației. Posesorii de iPhone trebuie să mai aștepte câteva săptămâni până când vor putea testa același update.  
WhatsApp beta Android