Viitorul iPhone poate fi comandat deja, dar la un preț astronomic

Viitorul iPhone poate fi comandat deja, dar la un preț astronomic
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
06:15 16.08.2018

Luna viitoare, vor fi dezvăluite noile modele de iPhone. Cel mai probabil, Apple va face valuri la nivel global cu trei terminale noi.

Nimeni nu știe câte telefoane va lansa Apple în 2018 și nici numele sub care vor fi comercializate. Din anii precedenții și din zvonurile din piață, putem trage concluzia că va fi vorba de trei dispozitive cu diagonale diferite și prețuri mai mici sau mai mari.

Trecând însă peste lipsa informațiilor oficiale pe marginea subiectului, cei de la Goldgenie au inițiat precomenzile pentru un viitor iPhone cu o carcasă de aur masiv. În opinia lor, succesorul actualului iPhone X va fi intitulat iPhone Xs.

La fel ca în cazul altor smartphone-uri cu carcase din materiale prețioase, iPhone XS Billionaire va putea fi achiziționat în mai multe iterații. Cea mai ostentativă dintre ele va fi intitulată Billionaire Solid Gold Edition, va fi acoperită cu aur de 18 karate și poate fi cumpărată pentru fabuloasa sumă de 100.000 de lire sterline sau aproximativ 520.000 lei.

apple iphone xs billionaire

Deși nu vei intra în posesia telefonului efectiv înainte de lansarea sa oficială în Cupertino, este foarte important să-ți rezervi exemplarul, dacă nu vrei să-l pierzi pentru totdeauna. Procesul de rezervare implică un avans în valoare de 50% din suma totală, aproximativ 260.000 de lei. Restul banilor trebuie virați înainte de livrare.

Ediția din imaginea de mai jos a viitorului iPhone Xs va avea o memorie internă de 256 GB și va fi livrată în interiorul unei cutii din lemn de cireș. Pe partea de branding, singurul lucru care îți sare în ochi mai mult decât mărul celor de la Apple este termenul Billionaire de la bază.

Va fi interesant de văzut câte unități se vor comercializa, dar este puțin probabil să aflăm vreodată acele statistici dintr-o sursă de încredere. Fiecare smartphone se livrează cu o garanție pe viață asupra produsului și cinci ani de acces gratuit la serviciul propietar de asistență intitulat VIP Concierge al Goldgenie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI