The Sims Mobile a fost lansat oficial pentru Android și iOS

The Sims Mobile a fost lansat oficial pentru Android și iOS
George Stanciu
George Stanciu
16:42 08.03.2018

The Sims Mobile s-a lansat la nivel global, astfel că acum ai o variantă finală a jocului pe care să-l accesezi de oriunde.

Jocul a fost disponibil pe piață încă de acum luni bune, dar abia începând cu 7 martie avem posibilitatea să vorbim despre o variantă finală a The Sims Mobile. Titlul este cel mai recent din seria care îți permite să creezi personaje pe care să le ghidezi în viață.

Ideea din spatele jocului The Sims Mobile este să închidă cât mai mult prăpastia dintre varianta de PC a jocului și varianta de mobil a titlului.

Jucători au posibilitatea să interacționeze cu simșii altora la petreceri sau în oraș, dar pot folosi și stickere pentru a le transmite diverse mesaje. Relațiile pot fi inițiate fie prietenește, fie în mod romantic,. Acțiunile cu risc mai mare aduc și recompense mai mari, fie că vorbim despre un sărut sau despre o rețetă nouă în bucătărie.

”În The Sims Mobile, am sporit nivelul de fidelitate și calitatea personajelor, dar și a mediilor în care vei juca”, spune Brandon Gill, director creativ al jocului. ”Crearea unor simși unici, construcția unei case de vis, dar și explorarea diverselor cariere au fost întotdeauna pilonii de rezistență ai francizei, iar odată cu noul joc mobil, aducem toate aceste lucruri într-o variantă portabilă”, arată acesta.

După ce îți construiești casa de vis, cu mobilă, decorațiuni, electrocasnice și alte elemente pe placul tău, ai posibilitatea să-ți inviți prietenii pentru a le prezenta locuința. De asemenea, și tu poți să mergi la alții când ești invitat la o petrecere.

Poți descărca The Sims Mobile pentru Android de AICI și pentru iOS de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: