Primul telefon Land Rover întruchipează principiile brandului auto

Primul telefon Land Rover întruchipează principiile brandului auto

Telefoanele inteligente nu se mai vând la fel de bine ca pe vremuri, dar ar fi fost păcat să nu-și încerce și Land Rover norocul în această industrie.

De-a lungul anilor, au existat numeroase parteneriate între producători din industria auto și producători de telefoane. Din acest motiv, există un Huawei Mate 10 cu Porsche Design sau un Vertu Ferrari Ti. Este însă prima oară când Land Rover și-a anunțat un dispozitiv perfect pentru telecomunicații în cele mai neprielnice condiții.

Ilustrat în imaginea de mai sus, telefonul este creația grupului britanic Bullitt, aceeași instituție responsabilă de seria de dispozitive Caterpillar și Kodak Ektra. Intitulat simplu Outdoor Phone, gadgetul emană prin toți porii gradul spectaculos de anduranță la orice. Este certificat IP68, o particularitate care-l face să se preteze pentru scufundări în apă sărată și trânte fără consecințe de la aproximativ 1,8 metri înălțime.

Telefonul surprinzător de masiv ascunde la interior un acumulator de aproximativ 4000 mAh. La bază, este construit în jurul unui panou HD de 5 inci. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un SoC Snapdragon 630, 4GB RAM și un spațiu de stocare de 64GB. Ar fi fost ideal să ruleze Android Oreo, dar amatorii de Android vor fi nevoiți să se rezume la Nouga, cu promisiunea că un update la Android 8.0 va veni la un momentdat.

Deși acumulatorul standard ar trebui să te țină două zile departe de priză sau o singură zi dacă profiți în permanență de GPS, există o serie de accesorii pe care le poți achiziționa pentru amplificarea abilităților. În total, este vorba de trei gadgeturi cu nume sugestive. Adventure Pack include un acumulator adițional de 3600 mAh și o baterie ceramică semnificiativ mai puternică pentru GPS.

Printre altele, Bike Pack facilitează prinderea strânsă a telefonului de ghidonul unei biciclete. Al treilea și ultimul dintre ele păstrează ratingul de rezistență IP68, dar amplifică durata de viață a bateriei cu un acumulator adițional de 4370 mAh.

Noul Smartphone Land Rover Explore Outdoor Phone va fi disponibil pentru achiziție începând cu luna aprilie, la un preț de 650 de euro.

Citește și: