12 dec. 2018 | 13:11

Surpriza minunată de la eMAG pentru România la 100 de ani

Ghidul cumpărătorului
Surpriza minunată de la eMAG pentru România la 100 de ani

eMAG a promovat un eveniment important pentru 12 decembrie la ora 12. Surpriza era învăluită în mister și făcea doar trimitere către România. Acum știm ce era.

eMAG a lansat, împreună cu mai mulți parteneri, un album foto cât o radiografie spectaculoasă a României la 100 de ani. Albumul se numește ROMANIAS și e disponibil cu 15% reducere pe eMAG.

Conform prezentării de pe site-ul eMAG: „ROMANIAS este un salt în adâncul României contemporane și în planurile ei largi de reprezentare prin obiectivul unui grup de fotografi și scriitori de clasă internațională”.

Această carte fotografică a fost realizată sub îndrumarea lui Florian Ebner, curator-șef de fotografie la Centrul Pompidou, Paris. „La o sută de ani de la întregirea ei, prin întuneric și lumină, România prezintă patina unei națiuni de contraste unice, izbitoare”, se mai arată în prezentarea albumului pe site-ul eMAG.

În albumul ROMANIAS listat în exclusivitate la eMAG adună la un loc fotografii realizate de Bieke Depoorter, Thomas Dworzak, Paolo Pellegrin, Alec Soth, Newsha Tavakolian de la Magnum Photos și Cristian Movilă.

Pentru iubitorii de fotografie, dar și pentru cei care vor să vadă România altfel, albumul aceasta poate fi o achiziție excepțională, dat fiind și prețul mic pentru o așa lucrare.

Totuși, dacă nu te regăsești în publicul țintă, eMAG are numeroase alte reduceri. Sub campania eMAGIA Sărbătorilor a adunat reduceri de până la 50% la numeroase produse. Ai telefoane, laptopuri, computere clasice, dar și electrocasnice mici și mari. Mai mult, poți să-ți faci stocul de jucării pentru Crăciun chiar acum.

În preajma Crăciunului, nu strică să arunci o privire și pe oferta la televizoare. Astfel, te vei bucura de divertismentul de la TV într-un mod cu totul nou. Sau rămâi la Netflix și faci maratoane cu seriale și filme în vacanța de Crăciun. 4K, smart TV, mai ieftine, mai scumpe, ai de toate.