Sobro este noptiera inteligentă care îți face viața mai ușoară

Sobro este noptiera inteligentă care îți face viața mai ușoară

Dacă tot îți place să îți umpli casa de gadgeturi smart, ar fi păcat să nu ai în vedere noua noptieră inteligentă de la Sobro. Creația de mai sus este unică din mai multe puncte de vedere.

Noptiera ta de lângă pat nu este menită să găzduiască foarte multe lucruri, dar în ultimii ani, s-ar putea să fi devenit mai aglomerată. Acolo îți pui telefonul la încărcat, tableta și, ocazional, laptopul. Dacă îți permite spațiul, poate pui o bere în weekend când te uiți la televizor. O companie de design mai puțin cunoscută încearcă însă să reinventeze complet respectiva categorie de produse prin intermediul primei noptiere smart.

Sobro Design vrea la această oră să obțină finanțarea pentru realizarea în serie a noptierei Sobro Smart Side Table. Disponibilă pe alb sau pe negru, piesa de mobilier este încărcată de tehnologie și își propune să rezolve o serie stufoasă de probleme dintr-un foc. În primul rând, pe laterale, ai patru porturi USB pentru a-ți încărca diverse gadgeturi. În spate, are două prize cu ștecher standard însoțite de un sistem inteligent de management al cablurilor.

Toată suprața de deasupra a noptierei Sobro poate fi folosită pentru încărcare wireless, fiind compatibilă cu standardul Qi. La viteză maximă, ar trebui să-ți încarce două telefoane, dar nu este exclus să-ți poate alimenta mai multe dispozitive compatibile la o viteză mai mică. O boxă Bluetooth este de asemenea inclusă, deși este greu să îți da seama cât de bine să aude fără să o testezi.

O parte din dulapul de jos funcționează ca frigider, pentru a-ți ține băuturile preferate la rece. Ca bonus, la baza întregului ansamblu există o bandă discretă de LED-uri menită să te ajute să nu te împiedici dacă te trezești noaptea și ai nevoie să faci câțiva pași. Singura problemă cu Sobro Smart Side Table ține de preț. La ora actuală, de pe Indiegogo o poți comanda cu 300 de dolari. În magazin însă, producătorul și-a propus să o introducă peste câteva luni cu 900 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: