[Oferte bune] Reducere pentru Shadow Of The Tomb Raider disponibilă cu acest cod special de la SCDKey! (P)

[Oferte bune] Reducere pentru Shadow Of The Tomb Raider disponibilă cu acest cod special de la SCDKey! (P)

Nicio ofertă prea bună n-ar trebui ratată și așa e cazul cu două jocuri video – Shadow Of The Tomb Raider și FIFA 19 – și un pachet excelent disponibil pentru Windows 10 și Office 2016.

Seria de jocuri Tomb Raider e legendară și așa e cazul și cu noul titlu. Atmosfera jocului Shadow of the Tomb Raider e mai întunecată ca niciodată și acțiunea acestuia gravitează în jurul apocalipsei preconizate de poporul mayaș. Lara Croft va juca un rol foarte important în salvarea întregii lumi și prevenirea apocalipsei.

Ca să te bucuri de noul univers în care se derulează viața Larei Croft, avem o ofertă excelentă. Poți folosi codul playtech3% pentru un voucher de reducere la Shadow Of The Tomb Raider Steam CD Key.

Totodată, ca să te pregătești pentru FIFA 19, avem o ofertă numai bună și pentru noul titlu EA. Folosești codul playtech3% și iei la preț mai bun FIFA 19 Origin CD Key GLOBAL sau FIFA 19 2200 FUT Points DLC Origin Key Global PC.

Dacă ai nevoie de un sistem de operare nou, ar trebui să te orientezi spre noul Windows. Odată cu Windows 10, Microsoft a schimbat și modul în care ai acces la cea mai nouă versiune a sistemului de operare. Astfel, compania publică actualizări importante de cel puțin două ori pe an și unele intermediare când e nevoie. Dacă ai deja licență de Windows 10, beneficiezi de ele automat.

În cazul în care n-ai încă licență pentru sistemul de operare, avem o ofertă de care ar trebui să știi. Dacă folosești codul playtech10%, beneficiezi de 10% reducere la Windows 10 Pro OEM. Prețul final va fi de 11,92 de euro.

Un Windows 10 cu licență e și mai bună dacă ai Office. În loc să stai să depinzi de soluții online, un pachet Microsoft îți pune la dispoziție cele mai importante unelte de procesare text și nu numai. Varianta Office 2016 Professional Plus e numai bună ca să te ajute, fie că ai nevoie de un editor pentru textele tale, fie că trebuie să pregătești o prezentare cu care să impresionezi la o întâlnire importantă ori chiar la școală.

Totodată, cu un pachet Office complet, ai acces și la Outlook, ca să ai mailurile la îndemână. Beneficiezi și de Skype for Business, ca să fii întotdeauna în legătură cu oamenii de care ai nevoie. Folosind codul playtech10%, primești o reducere de 10% din prețul lui Office 2016 Professional Plus. Astfel, plătești doar 26,99 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: