03 oct. 2018 | 12:36

Razer te face să-ți schimbi routerul wireless cu acest model superb

ACTUALITATE
Razer te face să-ți schimbi routerul wireless cu acest model superb

A pornit de la periferice de gaming și a lansat unele dintre cele mai impresionante portabile dedicate aceleeași plăcute activități. Din aceeași familie de produse, Razer Sila este un router impozant pentru gaming.

Indiferent cât de mult au evoluat conexiunile wireless datorită noilor standard introduse în ultimii ani, există în continuare probabilitatea să întâmpini probleme de conectivitate într-o casă mai mare sau cu pereți groși. În plus, faptul că a crescut semnificativ numărul echipamentelor din casă care fac streaming, s-ar putea să-ți pericliteze performanța într-o sesiune intensă de Fortnite.

Razer Sila și-a propus să rezolve toate aceste probleme printr-o combinație de artificii hardware și software. Prin tehnologia Razer FasTrack QoS, router transformă sesiunea de gaming într-o prioritate.

Detectează automat consola sau jocul de care te bucuri pe PC și îți rezervă o ”bucată” de bandă doar pentru gaming, independent de ceilalți consumatori de internet. Acest sistem ar trebui să minizeze timpul de răspuns față de server sau lag-ul.

router razer sila

Un alt sistem intitulat zero-wait DFS se asigură că routerul tău operează pe un canal și la o frecvență care nu interferează cu celelalte routere ale vecinilor din zonă. Acesta efort suplimentar va facilita realizarea de conexiuni ”curate” cu echipamentele din casă, fără întreruperi.

În îndeplinirea acestui scop, Razer Sila a colaborat cu Ignition Design Labs, creatorii routerului Portal. Dintr-un punct de vedere Sile împărtășește câteva particularități cu Portal, începând cu cele nouă antene interne.

Dacă te încântă funcționarea Razer Sila dar îți dorești să acoperi o rețea largă, poți crea o rețea de tip mesh cu mai multe echipamente identice. Două routere sunt suficiente pentru acoperirea unei suprafețe de 550 de metri pătrați.

Partea de configurare și particularizare a parametrilor de funcționare se realizează printr-o aplicație mobilă de iOS sau Android. Ca bonus, are pe spate trei porturi Gigabit Ethernet. Prețul de achiziție în Europa va fi de 300 de euro pentru acest router.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele