[Oferte bune] Reducere 10% pentru Windows 10 Pro la 11,92 de euro și Office 2016 la 29,99 euro cu SCDKey!

[Oferte bune] Reducere 10% pentru Windows 10 Pro la 11,92 de euro și Office 2016 la 29,99 euro cu SCDKey!

Licențele de Windows 10 și de Office 2016 sunt destul de ieftine în prezent, dar, când vrei un upgrade, sigur ți-ar plăcea și o reducere în plus. La final, poate îți cumperi și un joc, tot la reducere.

Windows 10 Pro este cel mai nou sistem de operare pe care îl oferă gigantul Microsoft și e greu să dai greș cu el. Spre deosebire de sistemele anterioare, acesta pune mai mult accentul pe partea online, iar aici intră și protecția antivirus, care e mai bună ca niciodată.

Pentru că vorbim de varianta Pro, trebuie să știi că îți oferă câteva avantaje numai bune pentru sectorul business: te poți conecta la propriul domeniu al firmei, ai parte de criptare superioară, poți crea mașini virtuale sau poți să te conectezi de la distanță la calculator.

Dacă folosești codul playtech10%, primești 10% reducere la Windows 10 Pro și prețul final ajunge la 11,92 de euro.

Dacă tot ți-ai luat Windows 10, poate ai nevoie și de Office, ca să fii productiv. Varianta Office 2016 Professional Plus e numai bună ca să te ajute, fie că ai nevoie de un editor de text, fie că trebuie să pregătești o prezentare cu care să-ți impresionezi șeful ori colegii săptămâna viitoare. Ai acces și la Outlook, ca să ai mailurile la îndemână și chiar și la Skype for Business, ca să fii întotdeauna în legătură cu oamenii de care ai nevoie.

Tot cu codul playtech10% poți primi o reducere de 10% din prețul lui Office 2016 Professional Plus. La final plătești doar 26,99 euro.

Dacă ai nevoie de ambele produse și vrei să scutești ceva bani în plus, poți cumpăra un pachet cu ambele chei, la care firește, poți adăuga reducerea cu codul playtech10%. Dai doar 33,29 de euro.

[readmore]

Pentru că nu totul trebuie să se rezume la muncă, poți să arunci o privire și pe reducerile la jocuri. Shadow of the Tomb Raider e cel mai nou joc în care ai ocazia să vezi povestea Larei Croft dusă mai departe. Va trebui să explorezi noi mistere și să treci prin noi provocări dificile pentru a duce misiunea Larei la bun sfârșit. Cu codul playtech3%, beneficiezi de-o reducere de 3% din prețul original al jocului.

Dacă, în schimb, ești fan WoW, atunci expansionul World of Warcraft: Battle for Azeroth e jocul pe care îl cauți. Vine cu rase noi, cu două regate de explorat, cu noi insule, dar și cu noi mecanici de joc, care sigur vor crește nivelul provocării.

Citește și: