[Ofertă] Reducere 20% pentru Windows 10 Pro și Office 2016 cu URCDKeys! (P)

[Ofertă] Reducere 20% pentru Windows 10 Pro și Office 2016 cu URCDKeys! (P)

A trecut Black Friday în România, dar tot e o perioadă bună cu reduceri. În acest sens, avem o recomandare pentru tine dacă ești interesat de-un cod de Windows 10 sau Office 2016, ca să folosești la maximum programele Microsoft.

Sistem de operare mai nou decât Windows 10 n-ai. Asta și pentru că Microsoft a schimbat strategia E actualizat anual cu o versiune îmbunătățită, care aduce funcționalități noi. Ultima a fost introdusă în toamnă.

Mai mult, este un sistem de operare construit pentru viața digitală în care trăim în prezent, astfel că este optimizat pentru internet. În această idee, actualizările de securitate sunt transmise imediat ce sunt identificate vulnerabilități și sunt reparate.

În cazul de față, avem o recomandare de achiziție care îți aduce o reducere de 20%. Vorbim însă de varianta Pro, așa trebuie să știi că îți oferă câteva avantaje numai bune pentru sectorul business: te poți conecta la propriul domeniu al firmei, ai parte de criptare superioară, poți crea mașini virtuale sau poți să te conectezi de la distanță la calculator.

Dacă folosești codul PT20, primești 20% reducere la Windows 10 Pro.

În ceea ce privește productivitatea, Microsoft Office e cea mai populară opțiune. Ai Word pentru texte, Excel pentru tabele și calcule matematice complexe, PowerPoint pentru prezentări superbe, dar și OneNote să notezi rapid acele idei importante pe care nu vrei să le pierzi.

Suita Office Professional Plus 2016 oferă acces și la Outlook, Publisher, Access și Skype for Business. Partea și mai bună e că, la fel ca Windows 10, și Office e construit pentru internet, așa că îți poți accesa diverse documente de la distanță și OneNote poate fi folosit pe toate platormele.

Cu același cod PT20, ai 20% reducere la Microsoft Office Professional Plus 2016.

Se prea poate însă să fii un om care le vrea pe ambele. Vestea bună e că sunt disponibile la pachet. Ai Windows 10 și Office 2016 cu codul PT20 și reducere 20%. Prețul special e disponibil pentru Windows 10 Pro și Office 2016.

Citește și: