Noul telefon Panasonic poate fi luat cu mărunțiș și nu-i deloc rău

Noul telefon Panasonic poate fi luat cu mărunțiș și nu-i deloc rău

Panasonic are o lungă istorie în producția de telefoane mobile, dar în ultima perioadă a făcut eforturi din ce în ce mai importante pentru a-și menține relevanța în piață.

În ultimele săptămâni, un număr din ce în ce mai mare de telefoane mobile au fost lansate cu specificații mai mult sau mai puțin interesante. În timp ce gadgeturi precum Vivo Nex S sau Oppo Find X au încercat să te impresioneze printr-un design original combinat cu un preț exclusivist, Panasonic încearcă să concureze la polul opus al spectrului de valoare.

Cel mai nou smartphone al celor de la Panasonic este intitulat simplu Panasonic P90. Micuțul din imaginea alăturată este un terminal entry-level care face minuni, având în vedere prețul infim nesubvenționat de doar 80 de euro. Telefonul nu vine la pachet cu trăsături deosebite de design, dar măcar poate fi achiziționat cu un finisaj albastru foarte interesant, pe lângă negru sau auriu.

Noul Panasonic P90 este construit în jurul unui panou de 5 inci cu rezoluție nativă HD. La interior ascunde un quad-core de la MediaTek tactat la 1,25GHz cu numele de cod MTK6737. Cantitatea de memorie RAM este egală cu 1GB, în timp ce spațiul de stocare este de 16GB.

Pe partea de captură, se rezumă de la două camere de cinci megapixeli cu performanțe identice, una principală instalată pe spatele aparatului și cea de a doua dedicată selfie-urilor. Dimensiunile sale sunt 143 x 71,8 x 9,3 milimetri, în timp ce greutate este de 151,7 grame.

Dispozitivul suportă USB OTG și funcționează cu două SIM-uri simultan. Partea un pic tristă constă în faptul că vine preinstalat cu Android 7.0 Nougat și nu prea există șanse să facă tranziția la Oreo în viitorul apropiat. Acumulatorul de 2400 mAh completează ecuația.

În prima etapă de propagare, noul Panasonic P90 va fi disponibil în India la o valoare de aproximativ 80 de dolari sau 69 de euro. Va fi interesat de văzut în cât timp va putea fi achiziționat și din alte colțuri ale mapamondului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: