FOTO Mesajele virale anti-PSD la concertul Massive Attack din România

FOTO Mesajele virale anti-PSD la concertul Massive Attack din România
Sursa foto: Firea a fost una dintre țintele mesajelor afișate de Massive Attack pe scenă. Fotografie via Flickr.

PSD a ajuns pe scenă, se poate spune, când vezi mesajele folosite de Massive Attack în timpul concertului din București.

După momentul „mu*e PSD” pe un câmp din Cluj, același partid a ajuns și pe scenă în București. Mesaje ca „Noaptea ca hoții” sau „Campania Fără penali câștigă teren în România” au rulat pe scenă. Această mișcare a trupei a transformat rândul de LED-uri în „vedeta” show-ului.

Pe lângă mesajele virale anti-PSD, trupa a mai avut și mesaje motivaționale. Printre acestea au fost „Care este sensul vieţii? Să faci bine celorlalţi” sau „Pentru ce trăim? Pentru a fi nemuritori” și „De ce există moartea? Ca să ai o viaţă”. Toate acestea au putut fi văzute de circa 6.000 de persoane care au asistat la concertul de la Arenele Romane.

Mesajele contra PSD, preluate din presa din România, dar și mesajele pozitive au fost completate de imagini cu imigranţi sau cu oameni în război.

Guvernul României, cazul Colectiv, Catedrala Mântuirii Neamului, Brexitul şi Donald „fat boy” Trump au fost unii dintre cei vizaţi de mesajele care au conturat show-ul trupei, conform News.ro. „Elena Udrea scapă?”, „Viorica Dăncilă: Nu văd niciun motiv să demisionez” au fost unele dintre cele mai contestate. Nici primarul Gabriela Firea nu a fost omis, la fel nici mondenităţile.

[readmore]

Peste toate acestea, în pauza de dinainte de bis, cei mai mulţi dintre participanții la concert au scandat împotriva PSD.

Alte mesaje care au rulat au fost: „Dragnea: În 2019 punctul de pensie va ajunge la 1265 lei”, „Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane pentru catedrala neamului” și o referire la bătrâna ridicată de poliție pentru că vindea pătrunjel fără acte.

Adrian Răileanu via Facebook.
Adrian Răileanu via Facebook.
Adrian Răileanu via Facebook.
Adrian Răileanu via Facebook.
Adrian Răileanu via Facebook.
Citește și: