GTA 6 te-ar putea aduce înapoi în Vice City

GTA 6 te-ar putea aduce înapoi în Vice City

GTA 6 e următorul titlu din serie pe care îl așteptăm, iar dacă ai fost fan Vice City, s-ar putea să ai noroc în ceea ce privește următorul titlu.

Pentru mulți, GTA Vice City a fost cel mai bun joc din serie, chiar dacă eu tind să prefer San Andreas, cu care m-am distrat mult mai mult. Nu pot să ignor meritele lui Vice City, însă, dar totodată nici nu o să uit de una dintre misiunile de la început, cu un mini-elicopter cu care trebuie să duci bombe într-o clădire.

Dacă ne luăm după zvonurile apărute recent pe internet, GTA 6 ar trebui să apară undeva în jurul lui 2022, deși putem spera și la o lansare mai timpurie; asta depinde cel mai mult de câți bani mai poate scoate Rockstar din actualul joc. Viitorul titlu din serie s-ar putea petrece în Vice City, dar vei avea posibilitatea să și călătorești în America de Sud pentru anumite misiuni.

O altă noutate pentru serie ar fi că GTA 6 ar aduce prima femeie protagonistă într-un joc de acest fel. Dacă asta se confirmă sau nu, rămâne de văzut. Cert e că o asemenea mișcare ar putea să nu fie pe placul tuturor jucătorilor. Rămâne de văzut și dacă jocul se va întoarce în anii 1980, sau dacă vom avea un GTA Vice City modern, dar cu influențe preluate din primul joc. Așteptăm să vedem și ce fel de referințe vor fi transpuse în universul viitor de joc.

De pe canalele oficiale nu vom afla prea curând informații despre joc, mai ales că cei de la Rockstar sunt momentan ocupați cu Red Dead Redemption 2, care ar trebui să apară în octombrie.

Sursa: vg247.com