Google Play Awards 2018 îți arată cele mai bune aplicații de Android

Google Play Awards 2018 îți arată cele mai bune aplicații de Android

Cu scurt timp înainte de începerea conferinței Google I/O 2018, cei de la Google au publicat lista completă cu aplicațiile și jocurile de top pentru Android din ultimele 12 luni. Această decernare anuală este foarte importantă pentru dezvoltatorii care au muncit foarte mult la unele programe.

La fel cum Apple decernează o serie de premii pentru cele mai reușite aplicații sau de impact în cadrul conferinței WWDC – World Wide Developers Conference, Google a anunțat căștigătorii Google Play Awards înainte de Google I/O 2018. Categoriile surprinse sunt destul de numeroase și încearcă să adreseze un număr surprinzător de mare de scenarii. Până și faptul că este menționată o aplicație pentru persoanele cu handicap înseamnă foarte mult pentru dezvoltatorii unor astfel de experiențe mobile.

Aplicațiile premiate nu beneficiază de premii în bani, dar există niște trofee simbolice. În plus, orice titlul din lista de mai jos se va bucura de o creștere a numărului de descărcări în următoarea perioadă. Astfel, trăgând linie, s-ar putea ca în final să fie vorba de o creștere a profitului, în cazul aplicațiilor contra-cost.

Toate aplicațiile câștigătoare din listă au fost alese de angajați Google. Nominalizații au fost anunțați intern în companie la sfârșitul lunii trecute. Pentru ca un program să fie nominalizat trebuie să fi fost lansat după aprilie 2017 sau să fi avut parte de o actualizare majoră în ultimele 12 luni.Google Play Awards

Citește și: