Google Chrome funcționează fără internet pe mobile și face minuni

Google Chrome funcționează fără internet pe mobile și face minuni

Dacă ești mândrul posesor al unui smartphone cu Android, există o probabilitate foarte mare să utilizezi Google Chrome pe mobile. Din acest motiv, cea mai recentă actualizare adusă browserului s-ar putea să te încânte. 

Pentru a-și menține relevanța în piața surprinzător de agresivă a browserelor de internet, Google Chrome se bucură deseori de actualizări. Unele dintre ele sunt mai utile decât altele. Cea mai recentă variantă include un mecanism elaborat prin intermediul căruia funcționează offline și nu mai ai nevoie are de internet pentru a-ți citi știrile momentului sau editorialele de care ai putea fi interesat.

Trecând peste numărul de utilizatori ai Chrome, cel mai recent browser al americanilor pune accent pe situația în care rămâi fără internet. Este de reținut faptul că funcționalitatea detaliată astăzi de gigantul din Mountain View nu va ajunge prea curând pe mobilele cu iOS. În schimb, se rezumă la implementarea noii opțiuni pe Android.

Cea mai nouă iterație de Google Chrome este disponibilă în aproximativ 100 de țări, începând cu teritoriile aflate în curs de dezvoltare. Acesta este și unul dintre motivele pentru care ar fi bine să înțelegi la ce te ajută și să-ți dai seama de ce a început procesul de propagarea în India.

Dacă ești pe Wi-Fi și te bucuri de o conexiune la internet nelimitată, Google Chrome va efectua un test de viteză în fundal. În funcție de rezultate, va începe să descarce fără nici un fel de intervenție din partea  ta, o mare parte dintre articolele de interes ale momentului. Respectivele materiale sunt citite deseori în jurul tău sau s-ar putea să ți se pară utile, în funcție de ceea ce accesezi în mod uzual în peregrinările tale online.

După cum se poate vedea, în captura de ecran de mai jos, paginile web descărcate pot fi văzute și accesate în secțiunea Downloads in-app. Google Chrome funcționează atât pe tablete, cât și pe smartphone-uri. Din păcate, cea mai recentă variantă nu este disponibilă pentru posesorii de iPhone. În schimb, dacă ai un Adroid, nu ezita să o descarci din Google Play.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: