19 mai 2018 | 09:41

Geamantanul care îți încarcă laptopul este tot ce ai nevoie în vacanță

VIDEO ACTUALITATE

Dacă planurile tale de vacanță implică să-ți iei și laptopul în deplasare, noul Incase ProConnected este un geamantan care s-ar putea să îți surâdă.

În ultimii ani, am văzut o varietate semnificativă de trollere inteligente și bagaje elaborate menite să rezolve mai multe probleme decât transportul hainelor. Multe dintre ele au fost proiecte de crowdfunding care nu s-au materializat niciodată. Altele au prea scumpe sau au devenit un eșec de piață din cauza faptului că nu au fost realizate în conformitate cu prevedire de transport aerian aflate în vigoare în anumite teritorii. Noua creație Incase vine cu tot ce-i trebuie și poți fără emoții să intri în posesia sa pentru următoarea ta deplasare.

De la distanță, noul geamantan nu se evidențiază printr-un design futurist sau special. În schimb, este simplu și discret, particularități care l-ar putea scoate de pe radarul hoților. La interior, ascunde un acumulator generos de 20.100 mAh. Dacă nu era evident, acesta te ajută să-ți încarci gadgeturile pe care le ai în mod inevitabil cu tine. Ca un beneficiu suplimentar față de alte baterii portabile, micuțul îți pune la dispoziție un port USB-C pentru a-ți încarca notebook-urile de generație nouă, inclusiv majoritatea MacBook-urilor din ultimii doi ani.

Aceeași baterie deșabilă din interior vine cu conectivtate Bluetooth. Se împerechează cu orice smartphone modern, iar printr-o aplicație dedicată de mobil, te ajută să-ți găsești geamantanul pe o hartă, în cazul în care l-ai pierdut prin aeroport sau, într-un moment de neatenție, cineva ți l-a luat.

În cazul în care te gândești că vei întâmpina dificultăți în a lua noul Incase ProConnected cu tine în avion din cauza restricțiilor referitoare la bateriile lithium-ion, nu ai de ce să te îngrijorezi. Acumulatorul este detașabil și poți oricând să-l lași acasă sau să-l pui în alt bagaj. Prețul de achiziție pentru Incase ProConnected este de 400 de dolari și poți folosi acest link pentru a te arunca la o eventuală comandă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele