eMAG: televizoare 4K pe care să vezi serialele preferate

eMAG: televizoare 4K pe care să vezi serialele preferate
10:00 05.06.2018

La eMAG găsești o mulțime de televizoare 4K pe care să te bucuri de conținut de calitate, iar mai jos ai trei astfel de recomandări.

Televizorul Sony Bravia 55XE8096 îți propune o diagonală a ecranului destul de generoasă, de 138,8 centimetri, astfel că rezoluția 4K e numai bună pentru un asemenea display. Televizorul beneficiază de suport HDR, astfel că scenele din filme și seriale sunt cu mult îmbunătățite. În plus, datorită tehnologiei Triluminos, culorile sunt acoperite de o paletă cromatică mai largă. Firește, datorită sistemului de operare Android, poți face mult mai multe cu televizorul decât să te uiți la conținut, iar asta îți oferă noi moduri de a te distra. Televizorul este la eMAG cu o reducere de 1.000 de lei.

Și Samsung are o variantă de televizor pe care să-l cumperi dacă vrei conținut 4K acasă. Televizorul 40MU6102 e ceva mai mic decât modelul anterior, cu o diagonală a ecranului de doar 100 de centimetri, astfel că l-ai putea prefera pentru dormitor. Datorită tehnologiilor PurColor și HDR, te vei bucura de imagini mai bogate, astfel că filmele și serialele pot deveni mai imersive. Evident, ai la dispoziție și funcții smart, cu ajutorul cărora televizorul devine un adevărat centru de entertainment. Televizorul are și o reducere de 500 de lei momentan și poate fi găsit la eMAG.

LG 43UJ635V e a treia variantă de televizor pe care ai putea fi interesat să-l cumperi. Acesta vine cu o diagonală de 108 centimetri și tot cu rezoluție 4K, pentru ca filmele preferate să se vadă cât mai bine. Televizorul e dotat și cu un motor de upscaling, astfel că poate transforma conținutul de rezoluție mai scăzută în conținut 4K. Televizorul are o reducere de 400 de lei și e disponibil la eMAG.

loading...