eMAG: televizoare 4K la prețuri de neratat

eMAG: televizoare 4K la prețuri de neratat

Dacă e timpul pentru un televizor nou, poți trece direct la unul cu rezoluție 4K, iar eMAG are câteva sugestii pentru tine.

Televizorul LED Smart Samsung, modelul 40MU6102, îți pune la dispoziție o diagonală mai mult decât generoasă, de 100 de centimetri, dar și o rezoluție a ecranului pe măsură, 4K. Televizorul reușește să facă upscaling la rezoluție UHD, pentru a îmbunătăți orice conținut pe care îl vizionezi. Televizorul stă bine și la capitolul audio, având două boxe de câte 10 W, cu Dolby Digital Plus. Toate detaliile despre televizor și despre reducerea de 700 de lei sunt disponibile aici.

Televizorul Smart LED Sony Bravia 43XE7077 îți oferă o diagonală ceva mai mare decât a modelului anterior, însă rezoluția este tot una de top, 4K. TV-ul vine nu doar cu suport 4K, ci și cu suport pentru HDR; astfel că te poți bucura și mai mult de conținutul de calitate ridicată. Televizorul vine cu funcții Smart, astfel că poți avea parte de un adevărat hub de entertainment în living room. TV-ul are o reducere de 1.000 de lei față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Și Philips îți propune un televizor cu rezoluție 4K, iar de această dată ai parte de un ecran cu diagonala de 126 de centimetri. Acesta vine cu suport HDR+, dar și cu un motor de upscaling, pentru conținutul de rezoluție mai joasă. TV-ul este unul dintre cele pe care îl vrei dacă ești fan Netflix, având în vedere că este certificat de către platformă. Televizorul vine și cu o reducere destul de mare, având în vedere că poți economisi 1.200 de lei față de prețul inițial momentan.

Citește și: