eMAG: telefoane numai bune pentru prima zi de școală

eMAG: telefoane numai bune pentru prima zi de școală

N-are rost să îți amintesc de faptul că e prima zi de școală, însă poate vrei să-i faci un cadou celui mic, ca să poți fi în legătură cu el cât timp e la cursuri.

Samsung Galaxy J6 e un telefon de buget, care vine cu ecran cu raport de aspect 18,5:9, specific noilor smartphone-uri ale companiei. Procesorul Exynos 7878 își face treaba bine, la o frecvență de 1,6 GHz, iar alături de el ai și 3 GB de memorie RAM. Telefonul are cameră foto de 13 megapixeli și filmează Full HD. Display-ul AMOLED e HD, cu diagonala de 5,6 inci. Toate detaliile despre telefon sunt AICI.

Huawei P20 Lite e varianta ieftină și cu specificații mai modeste a flagshipului chinezilor. Vine cu procesor Kirin 659 octa-core, dar și cu 4 GB de memorie RAM. Ecranul are 5,84 inci pe diagonală și rezoluția de 2.280 x 1.080 pixeli. Ai la dispoziție și o cameră foto cu senzori de 16 + 2 megapixeli, ca să faci treabă bună. Dincolo de asta, pe partea din față ai o cameră secundară de 16 MP. Mai multe informații despre telefon găsești la eMAG.

Samsung Galaxy A6 (2018) e ceva mai performant decât anteriorul Samsung, iar diferența de preț nu e foarte mare. Telefonul vine cu procesor octa-core, de 1,6 GHz, dar și cu 3 GB de memorie RAM. Memoria internă e de 32 GB, dar asta nu e neapărat o problemă, pentru că poți adăuga un card de până la 256 GB, cu care sigur îți vei face treaba. Camera foto are rezoluția de 16 megapixeli și face poze suficient de bune; nici cea pentru selfie-uri nu e de ignorat, are tot un senzor de 16 MP. Telefonul este disponibil în oferta eMAG.

Citește și: