eMAG: telefoane bune cu prețuri și mai bune

eMAG: telefoane bune cu prețuri și mai bune
09:46 07.06.2018

Dacă vrei să-ți cumperi un telefon nou care nu costă o avere, eMAG are câteva smartphone-uri destul de bune în ofertă.

Samsung Galaxy A6 e un smartphone nou intrat în portofoliul sud-coreenilor, așa că vine cu câteva noutăți. Probabil cel mai important e ecranul Infinity, cu raport de aspect de 18,5:9, iar rezoluția e de 1.480 x 720 pixeli, desfășurată pe o diagonală de 5,6 inci. Procesorul octa-core rulează la 1,6 GHz, iar alături de acesta ai și 3 GB de memorie RAM. Camera foto are senzorul de 16 megapixeli, iar cea de selfie-uri vine cu un senzor tot de 16 MP. Poți găsi telefonul în oferta eMAG.

Huawei Mate 10 Lite vine cu un ecran de 5,9 inci, cu rezoluție Full HD+, are 4 GB de memorie RAM și îți pune la dispoziție și 64 GB de spațiu de stocare. Procesorul este de producție proprie, modelul Kirin 659. Telefonul are două camere foto de 16 MP și 2 MP, pe spate, iar pe față sunt două de 13 MP și 2 MP. Bateria e de 3.340 mAh. Îl găsești cu un preț foarte bun la eMAG.

iPhone SE rămâne, în continuare, un telefon pe care să te bazezi dacă vrei să mizezi pe iOS. Telefonul nu e la fel de mare ca alte iPhone-uri, așa că e potrivit dacă ai nevoie de ceva mai mic și care să nu devină o pacoste când încerci să-l folosești cu o singură mână. Altfel, smartphone-ul se ține destul de bine, chiar dacă are un procesor A9. Alături de acesta ai parte și de 2 GB de memorie RAM, în vreme ce memoria internă a lui iPhone SE e de 32 GB. Display-ul are 4 inci și rezoluția de 1.136 x 640 pixeli. Mai multe detalii despre telefon și despre preț găsești la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: