23 aug. 2018 | 10:03

eMAG: reduceri pe care să nu le ratezi în ultima zi de Stock Busters

ACTUALITATE
eMAG: reduceri pe care să nu le ratezi în ultima zi de Stock Busters

Campania de reduceri Stock Busters a celor de la eMAG a ajuns în ultima zi, iar mai jos găsești câteva produse care te-ar putea interesa.

Huawei P20 Lite e varianta de smartphone pe care să o cumperi dintre cele trei lansate acum câteva luni de producătorul chinez, dacă nu vrei să cheltui o avere. Telefonul se comportă mai mult decât decent, datorită procesorului Kirin 659 și a celor 4 GB de memorie RAM. Ecranul are raport de aspect de 18:9, iar camerele foto au 16+2 megapixeli. Mai multe detalii despre telefon găsești la eMAG, alături de reducerea aferentă.

Laptopul Acer Aspire A515-41G-F2SH vine cu un procesor AMD Quad-Core FX, de generația a șaptea, care rulează la 2,7 GHz și care este ajutat și de 8 GB de RAM, astfel încât să poți lucra fără probleme la birou, sau să te uiți la un film de calitate acasă. Ecranul e Full HD, pentru o calitate cât mai bună a imaginii, iar placa video este dedicată, modelul Radeon RX 540, cu 2 GB de memorie. Laptopul are și 256 GB de stocare pe SSD, ca să ai acces rapid la toate fișierele. Partea cea mai bună e că laptopul are și o reducere de 40% la eMAG.

Televizorul Samsung 50MU6102 are diagonala de 125 de centimetri, iar rezoluția acestuia e cea mai bună de pe piață momentan, 4K. Televizorul ”știe” HDR, dar vine și cu alte câteva tehnologii de îmbunătățire a imaginii, ca să te bucuri de conținut de calitate. Firește, ai acces și la funcții smart, ca să poți transforma televizorul într-un adevărat centru de entertainment. Mai multe detalii despre televizor poți găsi la eMAG.