22 iun. 2018 | 10:02

eMAG: reduceri la televizoare și sisteme audio care fac echipă bună

ACTUALITATE
eMAG: reduceri la televizoare și sisteme audio care fac echipă bună

Dacă ai de gând să-ți pregătești un sistem de entertainment pentru acasă, poți începe de la un televizor bun și de la un sistem audio complementar.

Televizorul Samsung 50MU6102 are diagonala de 125 de centimetri, iar rezoluția acestuia e cea mai bună de pe piață momentan, 4K. Televizorul ”știe” HDR, dar vine și cu alte câteva tehnologii de îmbunătățire a imaginii, ca să te bucuri de conținut de calitate. Firește, ai acces și la funcții smart, ca să poți transforma televizorul într-un adevărat centru de entertainment. Mai multe detalii despre televizor poți găsi la eMAG.

Samsung HW-K450/EN e un soundbar puternic, care își face treaba de minune alături de televizorul pe care vrei să ți-l cumperi. N-ai de-a face cu vreun cablu care să te încurce și îți poți crea un sistem surround 4.1 cu ușurință, datorită setului Wireless Surround Kit. Poți să te conectezi prin Bluetooth la soundbar, astfel că îl poți controla cu ușurință de pe telefon. Soundbar-ul are puterea de 300 W. Mai multe detalii despre acesta ai la dispoziție pe eMAG.

Televizorul LG 43UJ635V vine cu rezoluție Ultra HD, pe un ecran de 108 CM Ca alte televizoare ale producătorului, acesta se bazează pe sistemul de operare webOS 3.5, noua versiune având o interfață mai prietenoasă. Tot conținutul multimedia de care ai nevoie este disponibil rapid, la doar câteva apăsări de buton distanță. În plus, televizorul vine și cu funcția Active HDR, care îți aduce conținut mai bogat în culori. LG 43UJ635V vine cu o reducere de 18% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Sistemul Home Cinema 5.1 Sony BDVE6100 îți pune la dispoziție patru boxe înalte, alături de un subwoofer, pe care le poți configura pentru o experiență audio de top. Nu e nevoie să ai sistemul conectat doar la televizor; datorită tehnologiilor Bluetooth și NFC, îl poți conecta și la telefon, pentru a asculta muzica preferată. Puterea totală a sistemului e de 1000 W, iar mai multe detalii despre el poți găsi la eMAG.