eMAG: reduceri de care să profiți la început de weekend

eMAG: reduceri de care să profiți la început de weekend

Pentru că se apropie weekendul, ar trebui să fii cu ochii pe reducerile pe care le pregătește eMAG, mai ales dacă vrei un laptop sau un televizor nou.

ASUS Zenbook UX430UA-GV271T este un laptop ultraportabil pe care să-l alegi dacă vrei un notebook mic, dar puternic Dimensiunile sunt foarte mici, având în vedere că ai un ecran de 14 inci, iar grosimea laptopului e de 15,9 mm. Procesorul este un i7-8550U, de până la 4 GHz, din generația Kaby Lake. Monitorul de 14 inci este Full HD, iar placa video este integrată. Ai la dispoziție și 256 GB de spațiu de stocare pe SSD. Mai multe detalii despre laptop poți găsi pe site-ul eMAG, unde este disponibilă și reducerea de 12%.

Televizorul LED Smart Samsung, modelul 40MU6102, îți pune la dispoziție o diagonală mai mult decât generoasă, de 100 de centimetri, dar și o rezoluție a ecranului pe măsură, 4K. Televizorul reușește să facă upscaling la rezoluție UHD, pentru a îmbunătăți orice conținut pe care îl vizionezi. Televizorul stă bine și la capitolul audio, având două boxe de câte 10 W, cu Dolby Digital Plus. Toate detaliile despre televizor și despre reducerea de 400 de lei sunt disponibile la eMAG.

La baza laptopului de gaming ASUS ROG GL752VW-T4015D stă un procesor Intel Core i7-6700HQ, care operează standard la 2,6GHz, dar care capacitatea de a ajunge până la 3,5GHz în modul Turbo. Diagonala ecranului este de 17,3 inci, semnificativ mai generoasă decât cea a altor laptopuri prezentate aici, iar rezoluția Full HD este numai bună pentru display. În plus, placa video GTX 960M, cu 4GB de memorie, te va ajuta oricând ai nevoie. Între noile reduceri eMAG, laptopul are un discount de 12%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: