eMAG: reduceri la televizoare și laptopuri bune

eMAG: reduceri la televizoare și laptopuri bune

Dacă ai de gând să schimbi televizorul din sufragerie sau laptopul din rucsac, poți arunca o privire pe sugestiile de mai jos de la eMAG.

Un laptop bun pe care să te poți baza trebuie să fie extrem de portabil în ziua de azi, dar nu trebuie să sacrifice nici puterea. Un echilibru bun îl oferă ASUS ZenBook UX550VE-BN015T, care are o diagonală mai generoasă, de 15,6 inci, dar și rezoluție Full HD. Laptopul cântărește 1,8 kg și grosimea maximă este de 18,9 milimetri. Ai 8 GB de memorie RAM și un procesor Kaby Lake, modelul i7-7700HQ, care rulează până la 3,8 GHz. Placa video dedicată este un GTX 1050 Ti, cu 4 GB de RAM. Mai multe detalii despre laptop, dar și despre reducerea de 11%, găsești la eMAG.

O altă variantă de laptop pe care să te bazezi e modelul Acer Aspire Nitro 5, o variantă bună dacă ai de gând să te și joci, nu doar să duci la bun sfârșit sarcinile obișnuite ale zilei. Laptopul vine cu procesor AMD Quad-Core FX 9830P, de 3 GHz, dar și cu placă video Radeon RX550, cu 4 GB de VRAM. Ai la dispoziție și 8 GB de RAM, dar și 256 GB de stocare pe SSD, astfel că poți să ai la îndemână câteva dintre jocurile preferate. Partea bună e că timpii de încărcare vor fi reduși la minimum datorită folosirii unui SSD în loc de HDD. Mai multe detalii despre laptop și despre reducerea de 16% găsești la eMAG AICI.

Televizorul LG 43UJ635V vine cu o diagonală a ecranului ceva mai mică, de 108 centimetri, dar păstrează rezoluția Ultra HD. Ca alte televizoare ale producătorului, acesta se bazează pe sistemul de operare webOS 3.5, noua versiune având o interfață mai prietenoasă. Tot conținutul multimedia de care ai nevoie este disponibil rapid, la doar câteva apăsări de buton distanță. În plus, televizorul vine și cu funcția Active HDR, care îți aduce conținut mai bogat în culori. LG 43UJ635V vine cu o reducere de 29% față de prețul inițial și poate fi găsit la eMAG AICI.

Citește și: