eMAG: reduceri la televizoare cu diagonale generoase

eMAG: reduceri la televizoare cu diagonale generoase
George Stanciu
George Stanciu
09:43 09.05.2018

Dacă ai de gând să îți cumperi un televizor nou și ai suficient spațiu în living sau în dormitor, poți opta pentru un device cu o rezoluție generoasă.

Samsung îți propune un televizor LED cu ecran curbat, modelul 65MU6202. Acesta are diagonala ecranului de 163 de centimetri, iar rezoluția e numai bună pentru asemenea dimensiuni, având în vedere că te vei bucura de standardul 4K. Televizorul este compatibil și cu tehnologia HDR, ca să-ți ofere imagini cât mai bogate, dar și cu cea PurColor, care îți oferă culori naturale. Curbura ecranului contribuie și ea la imersiune, firește; în plus, beneficiezi și de funcții Smart, care să-ți transforme televizorul într-un entertainment hub. Poți găsi televizorul și reducerea pe site-ul eMAG.

Și LG are un televizor pe măsură, modelul 65UJ620V. Acesta are ecran cu rezoluție Ultra HD, iar diagonala este de 164 de centimetri, astfel încât să te poți bucura așa cum ar trebui de filmele și serialele preferate. Ai parte de HDR10 și de Active HDR, dar și de alte tehnologii de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi Color Master Engine sau True Color Accuracy. Firește, televizorul are și un motor de upscaling, astfel că poți aduce conținut de rezoluție scăzută la nivel 4K. Evident, ai parte și de funcții Smart, ca să poți face mai multe cu TV-ul. Acesta e disponibil la eMAG, alături de un discount de 25%.

Televizorul LED Smart Sony Bravia e cea de-a treia variantă dacă vrei un televizor cu diagonală mare. Undeva între cele două de mai sus, acesta îți propune un display cu diagonala de 163,9 centimetri. Firește, rezoluția la care te vei bucura de conținut e tot 4K, așa că ar trebui să-ți pregătești colecția de filme și seriale. Ai parte de funcții Smart, iar televizorul are o serie de elemente prin care reușește să-ți îmbunătățească imaginile. Televizorul are o reducere de 1.000 de lei la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI