eMAG: reduceri și oferte la telefoane Samsung accesibile

eMAG: reduceri și oferte la telefoane Samsung accesibile

Ca să-ți cumperi un telefon Samsung nu trebuie neapărat să cheltui o avere, iar noile reduceri și oferte de la eMAG te pot ajuta cu un discount bun la smartphone-uri.

Toate telefoanele Samsung sunt disponibile AICI, iar mai jos găsești o selecție de dispozitive cu prețuri accesibile.

Un telefon accesibil de la producătorul sud-coreean este Samsung Galaxy J7 Pro (2017), care vine cu procesor octa-core, modelul Exynos 7870, dar și cu 3 GB de memorie RAM. Pe partea de stocare internă, ai la dispoziție 32 GB de stocare, dar și un slot de card micro SD, cu suport pentru carduri de până la 256 GB. Ecranul este Full HD și are diagonala de 5,5 inci, iar camera foto principală îți oferă un senzor de 13 megapixeli. Telefonul poate fi găsit în oferta eMAG AICI.

O altă variantă de la Samsung este Galaxy A3 (2017), care vine cu certificare IP68, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji dacă îl scapi în apă. Smartphone-ul are un procesor octa-core de 1,6 GHz, dar este ajutat și de 2 GB de memorie RAM. De asemenea, ecranul Super AMOLED are rezoluția de 1280 x 720 pixeli și diagonala de 4,7 inci. Camera principală a smartphone-ului este numai bună pentru fotografii, având un senzor de 13 MP. Poți găsi telefonul Galaxy A3 (2017) la eMAG, cu o reducere de 33% față de prețul inițial.

Samsung Galaxy A5 (2017) a fost un telefon destul de apreciat la lansare, iar acum poți să îl cumperi cu un preț destul de bun. Telefonul are procesor octa-core, de 1,9 GHz, dar și 3 GB de memorie RAM. Ecranul este și el destul de bun, cu tehnologie Super AMOLED și cu rezoluție Full HD, pe un panou de 5,5 inci. Camera foto principală îți pune la dispoziție un senzor de 16 MP. Telefonul are un discount de 39% față de prețul obișnuit și este disponibil la eMAG.

Citește și: