eMAG: reduceri la telefoane bune de Stock Busters

eMAG: reduceri la telefoane bune de Stock Busters

Campania Stock Busters de la eMAG continuă, iar astăzi poți să găsești reduceri importante la telefoane bune de la diverși producători.

Toate telefoanele disponibile din oferta Stock Busters sunt AICI, iar mai jos ai trei recomandări.

ASUS ZenFone 5 Lite are toate șansele să fie modelul maturizării pentru companie și vine cu câteva funcții importante, bazate pe inteligență artificială, care sigur îți vor face experiența de utilizare mult mai plăcută decât în mod normal. Nici restul specificațiilor nu sunt de ignorat, având în vedere că ai un sistem de camere foto duale, de 12 + 8 megapixeli, dar și o cameră de 8 megapixeli pentru selfie-uri. Ecranul IPS are diagonala generoasă, de 6,2 inci, iar rezoluția e de 2.246 x 1.080 pixeli. Procesorul Snapdragon 636 e completat de 4 GB de memorie RAM, iar pe partea de stocare, ai 64 GB la dispoziție. Telefonul are și o reducere de 15% între actualele oferte.

Samsung Galaxy S7 Edge încă e un telefon foarte relevant și vine cu un ecran curbat pe ambele margini, dar și cu o diagonală a display-ului de 5,5 inci. Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli și este, în continuare, una dintre camerele de top pe care le poți întâlni pe un smartphone. Bateria generoasă, de 3.600 mAh, ar trebui să-ți ajungă pentru toată ziua. Samsung Galaxy S7 Edge vine cu o reducere de 14% față de prețul inițial și poate fi găsit în oferta eMAG de Stock Busters

iPhone 7 îți aduce un sistem de camere foto duale care filmează la rezoluție 4K și scot fotografii impecabile, dar nici camera de selfie-uri, cu senzor de 7MP, nu te va dezamăgi. Ecranul Retina, de 4,7 inci, îți oferă rezoluția de 1334 x 750 pixeli, dar și protecție la șocuri. Telefonul se bazează pe procesorul A10 Fusion și beneficiază și de standardul de protecție IP67. Mai multe detalii despre iPhone 7, care în campania Stock Busters vine cu un discount de 22%, găsești la eMAG.

Citește și: