eMAG: reduceri și oferte în campania de Paște

eMAG: reduceri și oferte în campania de Paște

Dacă ești în căutarea unor cadouri de Paște, fie pentru cei dragi, fie chiar pentru tine, noile oferte și reduceri eMAG pot fi ceea ce ai nevoie.

Toate ofertele și reducerile eMAG din campania de Paște sunt AICI, iar mai jos ai câteva recomandări.

Laptopul ASUS A542UR-DM189 îți pune la dispoziție un ecran de 15,6 inci, cu rezoluție Full HD. Acesta e ajutat de placa video dedicată, Nvidia GeForce 930MX, cu 2 GB de memorie. Ai la dispoziție un procesor i5-7200U, din generația Kaby Lake. Acesta operează la 2,5 GHz și are alături și 4 GB de memorie RAM. AI și 1 TB de stocare pe HDD. Laptopul are 21% reducere față de prețul original.

Nu doar gadgeturile au reduceri în campania de Paște la eMAG, ci și electrocasnicele utile pentru casă. Astfel, combina frigorifică Hotpoint XH9 T2Z COJZH are o reducere de 33% față de prețul inițial. Acesta face parte din clasa A++ și beneficiază de tehnologia Full No Frost, dar și cu tehnologiile Super Freeze și Super Cool. Pe lângă asta, trebuie să ții cont că ai la dispoziție o capacitate totală de 369 de litri. Poți găsi combina frigorifică la eMAG.

Samsung Galaxy A8 (2018) e un smartphone pe care să-l vrei dacă ești în căutarea unui telefon cu design premium, dar care să nu coste chiar o avere. Telefonul se inspiră din designul lui Galaxy S8 și vine cu specificații destul de bune. Are un procesor mid-range, care nu te va lăsa, totuși, la greu. Ai parte și de o cameră foto destul de bună, dar și de un ecran de calitate. Poți găsi telefonul de la Samsung cu o reducere de 13%.

Dacă ai de gând să-ți prepari smoothie-uri și chiar supe cremă, atunci un blender precum Star-Light Toro, de 1000 W, poate fi dispozitivul pe care îl cauți. Acesta are o capacitate destul de mare, de 1,5 litri, dar îți oferă și 5 viteze de lucru, în funcție de fructele și legumele pe care vrei să le folosești. În plus, ai parte și de o funcție de zdrobire a gheții, utilă mai ales vara. Toate detaliile despre blender sunt la eMAG, unde găsești și reducerea de 40%.

Citește și: