eMAG: reduceri perfecte la început de weekend

eMAG: reduceri perfecte la început de weekend

eMAG are o mulțime de reduceri de care să profiți în fiecare zi, iar la început de weekend găsești câteva prețuri destul de bune.

Samsung Galaxy A5 (2017) a fost un telefon destul de apreciat la lansare, iar acum poți să îl cumperi cu un preț destul de bun. Telefonul are procesor octa-core, de 1,9 GHz, dar și 3 GB de memorie RAM. Ecranul este și el destul de bun, cu tehnologie Super AMOLED și cu rezoluție Full HD, pe un panou de 5,5 inci. Camera foto principală îți pune la dispoziție un senzor de 16 MP. Telefonul are un preț bun și e disponibil AICI.

Lenovo Legion Y520-15IKBN  îți pune la dispoziție un procesor i5-7300HQ, de 2,5GHz, din generația Kaby Lake, dar și 8 GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inci este Full HD, iar acesta este susținut de placa video Nvidia GeForce GTX 1050, care vine cu 4 GB de memorie. Laptopul se bazează pe un HDD de 1 terabyte, care va fi mai mult decât suficient dacă vrei să stochezi jocurile preferate, pe care să le accesezi imediat. Toate detaliile despre acest laptop de gaming sunt AICI.

Televizorul LED Smart Samsung, modelul 40MU6102, îți pune la dispoziție o diagonală mai mult decât generoasă, de 100 de centimetri, dar și o rezoluție a ecranului pe măsură, 4K. Televizorul reușește să facă upscaling la rezoluție UHD, pentru a îmbunătăți orice conținut pe care îl vizionezi. Televizorul stă bine și la capitolul audio, având două boxe de câte 10 W, cu Dolby Digital Plus. Toate detaliile despre televizor și despre prețul redus găsești la eMAG.