03 sept. 2018 | 09:49

eMAG: telefoane bune pe care să le iei la prețuri și mai bune

ACTUALITATE
eMAG: telefoane bune pe care să le iei la prețuri și mai bune

Ca să-ți cumperi un telefon bun, nu trebuie neapărat să cheltui o avere, iar la eMAG găsești și reduceri bune, ca să îți rămână și de un cico.

ASUS ZenFone 5 are câteva funcții importante, bazate pe inteligență artificială, care sigur îți vor face experiența de utilizare mult mai plăcută decât în mod normal. Nici restul specificațiilor nu sunt de ignorat, având în vedere că ai un sistem de camere foto duale, de 12 + 8 megapixeli, dar și o cameră de 8 megapixeli pentru selfie-uri. Ecranul IPS are diagonala generoasă, de 6,2 inci, iar rezoluția e de 2.246 x 1.080 pixeli. Procesorul Snapdragon 636 e completat de 4 GB de memorie RAM, iar pe partea de stocare, ai 64 GB la dispoziție. Toate detaliile despre telefon sunt la eMAG. alături de reducerea de 10%.

Samsung Galaxy S9 e una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face dacă vrei un telefon de top. Smartphone-ul are procesor Snapdragon 845 și 4 GB de memorie RAM, iar aplicațiile și jocurile n-o să-ți facă vreo problemă. Ai la dispoziție una dintre cele mai bune camere foto de pe piață și nici ecranul nu se lasă mai prejos; cu raport de aspect de 18,5:9 și cu diagonala de 5,8 inci, e mai mult decât potrivit. Telefonul este la eMAG cu o reducere de 23%.

iPhone SE încă se ține bine și ar trebui să fie alegerea evidentă dacă vrei un telefon de la Apple care să nu coste o grămadă de bani. Smartphone-ul e și ideal dacă ești în căutarea unui telefon mic, ceva ce nu prea mai ai ocazia să vezi în prezent. Display-ul Retina are 4 inci și rezoluția de 1.136 x 640 pixeli, iar camera foto are 12 megapixeli și poate filma 4K. Telefonul are 2 GB de RAM și 32 GB de memorie internă, fără posibilitatea adăugării unui card microSD. Despre telefon poți afla mai multe de la eMAG, unde are 26% reducere.