eMAG: reduceri și oferte consistente de care să profiți

eMAG: reduceri și oferte consistente de care să profiți
09:10 10.01.2018

eMAG are întotdeauna produse la reducere, iar mai jos găsești trei astfel de recomandări care te pot ajuta, fie că vrei un telefon sau o boxă portabilă.

Acer Aspire A315-31-C6D4 e unul dintre aceste laptopuri și vine cu un procesor Intel Celeron N3350. Procesorul poate rula până la 2,4 GHz, iar alături de el ai și 4 GB de memorie RAM. Dacă ai nevoie să stochezi diverse fișiere, inclusiv filme pentru când iei o pauză, ai la dispoziție un HDD de 500 GB. Laptopul are ecran HD, de 15,6 inci, iar placa video este una integrată, de tipul Intel HD Graphics. Laptopul are o reducere de 20% și este disponibil AICI.

Allview X4 Soul Xtreme vine cu o baterie generoasă, de 4.550 mAh, care este compatibilă și cu încărcarea rapidă, astfel că nu vei avea probleme cu autonomia. Camera principală are doi senzori, de 13 + 5 megapixeli, în timp ce camera pentru selfie-uri vine cu un senzor de 20 de megapixeli. Ai la dispoziție 4 GB de memorie RAM, iar la capitolul procesor, te vei folosi de un Helio P25, care funcționează cu o arhitectură octa-core. Toate detaliile despre telefon și despre discountul de 39% sunt disponibile AICI.

Logitech propune întotdeauna produse cu un design atractiv, iar boxa portabilă UE Boom 2 Phantom nu face excepție. Modelul este ideal de luat la piscină, având protecție IPX7, ceea ce îi oferă rezistență la o adâncime de până la un metru. Boxa îți oferă un sunet bogat, la 360 de grade, iar controlul poate fi efectuat prin simple atingeri ale acesteia. În plus, nici autonomia nu e de neglijat, aceasta ajungând până la 15 ore de redare. Mai multe detalii despre Logitech UE Boom 2 Phantom, care are o reducere de 27% la eMAG, poți găsi AICI.

loading...