eMAG: reduceri și oferte bune pentru o zi de luni

eMAG: reduceri și oferte bune pentru o zi de luni

A început o nouă săptămână, iar o zi de luni e un prilej bun să te uiți după câteva reduceri și oferte la eMAG.

Samsung Galaxy S8 rămâne un telefon de încredere, cu mici diferențe față de flagship-ul actual. Ai la dispoziție o cameră foto de top. cu senzor de 12 megapixeli, iar ecranul Infinity, cu raport de aspect de 18,5:9, e numai bun pentru conținutul preferat. Ai parte de un design premium când vine vorba de telefon, așa cum te-a obișnuit producătorul, iar specificațiile nu se lasă mai prejos. Găsești mai multe detalii despre telefon și despre reducerea de 22% la eMAG.

Xiaomi face telefoane bune, iar modelul Mi A1 e un telefon pe care poți să te bazezi dacă vrei o soluție de buget. Vine cu procesor Snapdragon 625, octa-core, de 2 GHz, dar și cu 4 GB de memorie RAM. Pe partea de stocare ai 64 GB disponibili și posibilitatea folosirii unui card microSD. Ecranul de 5,5 inci are rezoluție Full HD, iar camera foto principală are doi senzori de câte 12 MP, fiind capabilă să filmeze la rezoluție 4K. Mai multe detalii despre telefon și despre reducerea de 19% găsești la eMAG.

Și Allview X4 Soul Infinity Plus e un smartphone pe care vrei să-l iei în calcul dacă ai de gând să faci o schimbare. Telefonul vine cu o cameră foto duală, cu senzori de 13+5 megapixeli, iar ecranul este generos, cu diagonala de 6 inci și raport de aspect de 18:9. Ai la dispoziție un procesor octa-core, dar și 6 GB de memorie RAM, ca aplicațiile să nu-ți facă probleme. Telefonul vine și cu 64 GB de spațiu de stocare, la care poți să adaugi și un card microSD. Toate detaliile despre X4 Soul Infinity Plus și despre reducerea de 15% sunt disponibile la eMAG.

Citește și: