eMAG: noi reduceri bune în campania Crazy Days de vară

eMAG: noi reduceri bune în campania Crazy Days de vară

Campania de reduceri Crazy Days de vară a eMAG a intrat în a cincea zi de oferte, iar mai jos găsești câteva recomandări care ți-ar putea surâde.

Toate reducerile din campania Crazy Days sunt disponibile aici, iar mai jos găsești trei recomandări.

Samsung Galaxy Note 9 a intrat în oferta celor de la eMAG și poți lansa o precomandă pentru el, dar îl vei primi abia pe 24 august. Telefonul e cel mai bun pe care îl oferă Samsung în acest moment, are un ecran de 6,4 inci, iar datorită formatului Infinity, va fi destul de ușor să manevrezi telefonul. Ai 128 GB de stocare, camerele foto sunt cele de pe S9 Plus, cu adăugarea unor funcții software care să îmbunătățească imaginile. S-Pen-ul vine cu o mulțime de noutăți, iar conectivitatea Bluetooth îi oferă o versatilitate sporită. Găsești Samsung Galaxy Note 9 AICI.

Xiaomi face telefoane bune, iar modelul Mi A1 e un telefon pe care poți să te bazezi dacă vrei o soluție de buget. Vine cu procesor Snapdragon 625, octa-core, de 2 GHz, dar și cu 4 GB de memorie RAM. Pe partea de stocare ai 64 GB disponibili și posibilitatea folosirii unui card microSD. Ecranul de 5,5 inci are rezoluție Full HD, iar camera foto principală are doi senzori de câte 12 MP, fiind capabilă să filmeze la rezoluție 4K. Mai multe detalii despre telefon și despre reducerea de 32% găsești la eMAG.

Apple MacBook Pro 15 Retina e unul dintre cele mai bune laptopuri pe care le-ai putea cumpăra. Ecranul are 13 inci și o rezoluție imensă de 2.880 x 1.800 pixeli. Nu e chiar 4K, dar 4K ar fi un pic prea mult pentru o așa diagonală. Procesorul i7 din a patra generație ajunge până la 4 GHz în Turbo Boost; deși ai parte de componente puternice, autonomia laptopului este de 9 ore. Ai parte și de 256 GB de stocare pe SSD. Laptopul e disponibil la eMAG.

Citește și: