eMAG: prima zi de reduceri în campania Crazy Days

eMAG: prima zi de reduceri în campania Crazy Days

eMAG a dat startul unei noi campanii de reduceri Crazy Days, iar în următoarea săptămână vei avea parte de o mulțime de oferte care să te atragă.

Toate reducerile din noua campanie Crazy Days sunt disponibile AICI, iar mai jos găsești trei recomandări de produse.

Huawei Mate 10 Pro este un telefon pe care poți să te bazezi dacă ai nevoie de un smartphone orientat către sectorul business. Acesta are 128 GB de spațiu de stocare, iar pe partea de memorie RAM, ai la dispoziție 6 GB. De asemenea, telefonul lucrează cu un procesor de top, modelul Kirin 970, cu inteligență artificială. Ecranul are raport de aspect 18:9 și diagonala de 6 inci. Camerele foto principale au 20 + 12 MP, iar cea secundară are 8 megapixeli. Telefonul are o reducere de 11% momentan.

Televizorul Samsung 40MU6102 îți pune la dispoziție o diagonală a ecranului de 100 de centimetri, dar și o rezoluție de top, 4K. Acesta vine cu un motor de upscaling pentru conținut non-UHD, dar îți oferă și alte tehnologii de îmbunătățire a imaginii. Televizorul vine și cu o reducere de 28% și poate fi cumpărat în cadrul campaniei Crazy Days de la eMAG.

Lenovo X1 Carbon este un laptop de top, care vine la pachet cu un procesor i5-7200U, din generația Kaby Lake, capabil să opereze până la 3,1 GHz. Ai la dispoziție și 8 GB de memorie RAM, ca să n-ai probleme când vine vorba de multitasking. De asemenea, ecranul IPS îți pune la dispoziție o rezoluție generoasă, de 2.560 x 1.440 pixeli, și este acoperit și cu un strat anti-glare. În ceea ce privește stocarea, poți să te bazezi pe un SSD de 512 GB, astfel că ai suficient spațiu, dar și acces rapid la orice fișier te interesează. Laptopul are un discount de 18% în cadrul noii campanii de reduceri Crazy Days de la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: