eMAG: reduceri bune de care să profiți într-o zi de luni

eMAG: reduceri bune de care să profiți într-o zi de luni

Poate ai în plan să-ți iei un telefon nou, să-ți schimbi laptopul sau să-ți pui un televizor nou în cameră; la eMAG găsești reduceri cam din toate categoriile care te pot interesa.

Samsung Galaxy S9 este ceea ce poate să ofere producătorul sud-coreean mai bun în acest moment și e greu să găsești ceva mai bun pe piață. Smartphone-ul are procesor Snapdragon 845 și 4 GB de memorie RAM, iar aplicațiile și jocurile n-o să-ți facă vreo problemă. Ai la dispoziție una dintre cele mai bune camere foto de pe piață și nici ecranul nu se lasă mai prejos; cu raport de aspect de 18,5:9 și cu diagonala de 5,8 inci, e mai mult decât potrivit. Telefonul este la eMAG cu o reducere de 10%.

ASUS ROG GL553VE-FY022 e un laptop de gaming pe care te poți baza dacă vrei să ai parte de performanță la un preț bun. Laptopul are un procesor puternic: modelul Intel i7-7700HQ face parte din generația Kaby Lake și operează chiar și la 3,8 GHz. Ai la dispoziție și 8 GB de RAM, dar și 1 TB de stocare pe HDD. Placa video dedicată e o NVidia GeForce GTX 1050 Ti, cu 4 GB de memorie, fiind ideală pentru monitorul Full HD, de 15,6 inci. Laptopul are 13% reducere în oferta eMAG.

Și televizorul LG 55UJ635V e un gadget pe care să-l ai în vedere dacă ai planuri de upgrade. Televizorul are o diagonală destul de generoasă, de 139 de centimetri, iar asta merge mână în mână cu rezoluția 4K a ecranului. Ai parte și de un motor de upscaling, dar și de alte câteva tehnologii care îți îmbunătățesc imaginea, inclusiv HDR10 și Color Master Engine. Televizorul are un discount destul de mare, de 39% față de prețul original, iar mai multe detalii găsești la eMAG.

Citește și: