eMAG: reduceri bune la telefoane, tablete și televizoare

eMAG: reduceri bune la telefoane, tablete și televizoare

La eMAG găsești întotdeauna reduceri, iar dacă simți că a venit momentul unui upgrade, poate că acum e momentul să arunci o privire pe ofertele magazinului.

Samsung Galaxy S8 rămâne, în continuare, un telefon excelent pe care să-l cumperi dacă vrei un smartphone de top. E greu să dai greș cu un ecran Infinity, unul dintre cele mai bune de pe piață. La fel de dificil e să dai greș și cu camera de 12 megapixeli, care îți oferă fotografii exemplare. Telefonul are un procesor puternic și 4 GB de memorie RAM, ca să n-ai probleme cu vreo aplicație. Mai multe detalii despre telefon găsești la eMAG.

Un televizor nou e întotdeauna un upgrade potrivit, iar modelul 55MU6202 de la Samsung ar putea fi ceea ce cauți. Televizorul are o diagonală mai mult decât generoasă, de 138 de centimetri, dar are și rezoluție pe măsură, 4K. În plus, ecranul e curbat, ceea ce îți oferă o experiență de vizionare mult mai imersivă. TV-ul are tehnologiile HDR și PurColor, dar și Dolby Digital Plus, astfel că te bucuri nu doare de imagine, ci și de sunet de calitate. Toate detaliile despre televizor, cât și despre reducere, sunt disponibile pe eMAG.

Tableta Apple iPad vine cu un ecran cu diagonala de 9,7 inci, iar rezoluția panoului Retina Display este de 2048 x 1536 pixeli. Tableta vine și cu un procesor A9, marca Apple, dar și cu 128GB de spațiu de stocare. Tableta are o cameră secundară de 1,2MP, care filmează HD, dar și o cameră principală de 8MP cu f/2,4. Toate detaliile despre tableta Apple iPad le găsești AICI.